NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București
Buchet cu frezii Fresh

Buchet cu frezii Fresh

Buchet cu lalele si frezii Parfum multicolor

Buchet cu lalele si frezii Parfum multicolor

Buchet cu lalele Roz de primavara

Preț standard 200,00 RON Preț special 159,00 RON
Am combinat lalele, frezii si astroemerie intr-un buchet simplu dar care iti fura privirea si l-am ambalat elegant, totul pentru ca tu sa il poti oferi cuiva drag.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF091

Suntem intotdeauna pregatiti sa ne adaptam, oricaror cerinte si oricaror bugete. Indiferent de perioada sau factori externi, Baiatul cu Flori gaseste intotdeauna solutia pentru a te ajuta. In cazul de fata am combinat lalele, frezii si astroemerie (15 fire flori) intr-un buchet simplu dar care iti fura privirea si l-am ambalat elegant, totul pentru ca tu sa il poti oferi cuiva drag.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Frezii, Lalele
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet cu lalele Roz de primavara
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts