Buchet de 19 trandafiri rosii Fire on the Floor

Buchet de 19 trandafiri rosii Fire on the Floor

Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Buchet de 19 trandafiri albi Please forgive me!

Preț standard 280,00 RON Preț special 165,00 RON
Ca sa fii iertat pe de-a-ntregul, ofera-i persoanei careia i-ai gresit un buchet imens de trandafiri romanesti albi impreuna cu scuzele tale sincere.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF122

Sunt momente in viata cand gresim cu voie sau fara de voie si ideal ar fi sa invatam ceva din asta. Se spune ca greseala din care inveti este o lectie, asa cum se mai spune si ca o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Ca sa fii iertat pe de-a-ntregul, ofera-i persoanei careia i-ai gresit un buchet imens de trandafiri romanesti albi impreuna cu scuzele tale sincere. Cateodata, regretul adevarat si un buchet de flori spectaculos pot face minuni.

De ce sa alegi un buchet cu trandafiri romanesti?

  • Au un aspect natural care le confera pretiozitate, spre deosebire de cei de import care arata oarecum artificial. Tija lor are intre 30 si  50 cm si asezati in combinatia potrivita, cu gust estetic si creativitate, pot eclipsa orice trandafir adus din import.
  • Rezista mult, pana la 10 zile. Spre deosebire de trandafirii de import care dupa ce sunt taiati trebuie sa treaca printr-un proces lung de transport de 3 zile, cei romanesti ajung in florarii la scurt timp dupa ce au fost taiati. Trandafirul romanesc, daca este ingrijit cum se cuvine, poate sa ramana frumos si proaspat intre 3 si 10 zile.
  • Sustinem impreuna Producatorii din Romania. Am ramas alaturi de Producatorii din Romania care trec printr-o perioada foarte grea pe timpul panedemiei. Acestia au facut o pasiune pentru frumusetea trandafirului si asa au ajuns sa cultive peste o suta de soiuri, in cele mai variate culori, cu mirosuri ametitoare.
Mai multe informații
Tipuri de flori Trandafiri
Culoare Alb
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet de 19 trandafiri albi Please forgive me!
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts