Buchet de 19 trandafiri rosii  speciali (calitate superioara, Ecuador) Fire on the Floor

Buchet de 19 trandafiri rosii speciali (calitate superioara, Ecuador) Fire on the Floor

Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Buchet de 19 trandafiri albi Please forgive me!

215,00 RON
Ca sa fii iertat pe de-a-ntregul, ofera-i persoanei careia i-ai gresit un buchet imens de trandafiri romanesti albi impreuna cu scuzele tale sincere.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF122

Sunt momente in viata cand gresim cu voie sau fara de voie si ideal ar fi sa invatam ceva din asta. Se spune ca greseala din care inveti este o lectie, asa cum se mai spune si ca o greseala recunoscuta este pe jumatate iertata. Ca sa fii iertat pe de-a-ntregul, ofera-i persoanei careia i-ai gresit un buchet imens de trandafiri romanesti albi impreuna cu scuzele tale sincere. Cateodata, regretul adevarat si un buchet de flori spectaculos pot face minuni.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Trandafiri
Culoare Alb
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet de 19 trandafiri albi Please forgive me!
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts