Buchet 19 lalele

Buchet 19 lalele

Buchet 49 lalele Galbene

Buchet 49 lalele Galbene

Buchet 9 lalele

Preț standard 158,00 RON Preț special 126,00 RON
Nu vrei sa te arunci la gesturi prea mari dar iti doresti sa ii oferi ceva simbolic? Baiatul cu Flori are tot timpul solutii pentru tine si iti livreaza oriunde chiar daca este vorba doar de 9 lalele.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF073

Nu vrei sa te arunci la gesturi prea mari dar iti doresti sa ii oferi ceva simbolic? Baiatul cu Flori are tot timpul solutii pentru tine si iti livreaza oriunde chiar daca este vorba doar de 9 lalele. Nu intotdeauna mai mare sau mai mult inseamna mai bun. Uneori ne dorim doar sa amintim cuiva drag ca ne gandim la el, iar pentru asta un buchet din lalele este numai bun.

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Lalele
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet 9 lalele
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts