Buchet 15 frezii multicolore si irisi

Buchet 15 frezii multicolore si irisi

Buchet cu frezii si lalele

Buchet cu frezii si lalele

Buchet 15 frezii multicolore wax si veronica

Preț standard 275,00 RON Preț special 201,00 RON
Un buchet vesel multicolor in care am adaugat 15 frezii, wax si veronica. Buchetul este potrivit pentru a-i transmite cele mai calde urari. Comanda acum buchetul multicolor cu frezii wax si veronica si o vei lasa fara cuvinte.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF21142

Un buchet vesel multicolor in care am adaugat 15 frezii, wax si veronica. Buchetul este potrivit pentru a-i transmite cele mai calde urari. Comanda acum buchetul multicolor cu frezii wax si veronica si o vei lasa fara cuvinte

Ne luam angajamentul sa livram buchetele si aranjamentele florale la timp, mereu proaspete si frumoase. Fiecare comanda este importanta pentru noi deoarece stim cat de importanta este pentru tine. Prin urmare, iti spunem cu sinceritate ca incercam sa multumim fiecare client cu flori frumoase si servicii excelente.

Folosim mereu flori proaspete care rezista mult deoarece calitatea este cea mai importanta pentru noi. Pentru orice comanda plasata, poti face plata online cu cardul sau la livrare. Livrarea se va face la adresa indicata, la data si in intervalul orar specificate.

Mai multe informații
Tipuri de flori Frezii
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet 15 frezii multicolore wax si veronica
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts