Buchet de 19 trandafiri rosii Fire on the Floor

Buchet de 19 trandafiri rosii Fire on the Floor

Buchet 35 trandafiri rosii -  Indragostita de trandafirii rosii

Buchet 35 trandafiri rosii - Indragostita de trandafirii rosii

Buchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love

Preț standard 250,00 RON Preț special 189,00 RON
Noi putem sa-ti fim complici in jocul de-a misterul si sa trimitem un buchet din trandafiri romanesti roz pal (este cea mai apreciata culoare a florilor, sa stii, asta nu e un secret pentru nimeni), persoanei pe care o iubesti din umbra.
Disponibilitate: în stoc
SKU
BCF123

Te atrag fiintele misterioase sau esti chiar tu o astfel de persoana? Te fascineaza lucrurile care nu ti se arata din prima si iti place sa fii tu cel care descopera ceea ce nu e evident? Inseamna ca iti place, de asemenea, sa faci gesturi marete, dar sa ramai anonim. Noi putem sa-ti fim complici in jocul de-a misterul si sa trimitem un buchet din trandafiri romanesti roz pal (este cea mai apreciata culoare a florilor, sa stii, asta nu e un secret pentru nimeni), persoanei pe care o iubesti din umbra. Efectul de mister nu va disparea decat atunci cand vei dori tu.

De ce sa alegi un buchet cu trandafiri romanesti?

  • Au un aspect natural care le confera pretiozitate, spre deosebire de cei de import care arata oarecum artificial. Tija lor are intre 30 si  50 cm si asezati in combinatia potrivita, cu gust estetic si creativitate, pot eclipsa orice trandafir adus din import.
  • Rezista mult, pana la 10 zile. Spre deosebire de trandafirii de import care dupa ce sunt taiati trebuie sa treaca printr-un proces lung de transport de 3 zile, cei romanesti ajung in florarii la scurt timp dupa ce au fost taiati. Trandafirul romanesc, daca este ingrijit cum se cuvine, poate sa ramana frumos si proaspat intre 3 si 10 zile.
  • Sustinem impreuna Producatorii din Romania. Am ramas alaturi de Producatorii din Romania care trec printr-o perioada foarte grea pe timpul panedemiei. Acestia au facut o pasiune pentru frumusetea trandafirului si asa au ajuns sa cultive peste o suta de soiuri, in cele mai variate culori, cu mirosuri ametitoare.
Mai multe informații
Tipuri de flori Trandafiri
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBuchet de 19 trandafiri roz pal Misterious Love
Rating-ul dumneavoastră

No Related Posts