In perioada 1 - 6 mai nu lucrăm, astfel încât echipa noastra să petreacă sărbătorile acasă. Livrăm comenzi începând cu 7 mai.

Cele mai potrivite buchete de flori pentru onomastici

Numele de sfinti sunt foarte populare in randul romanilor. Asa se face ca cele mai populare nume pentru baieti sunt Andrei, Alexandru, Gabriel, Ionut sau Stefan iar in randul doamnelor, cele mai frecvente nume sunt Maria, Elena, Ioana, Andreea si Alexandra.  La nivel national, aproape 1,4 de milioane de romani poarte prenume de Ion, Ioan, Ioana, Ionut si alte 1,38 de milioane de romance poarta numele Maria sau derivate ale acestuia. In total, aproape un sfert din populatia tarii poarta nume de sfinti ca Dumitra, Dumitru, Gheorghe, Georgeta, Andrei, Andreea, Nicolae, Nicolaeta, Marin si Marian. Prin urmare, avem mai mult decat suficiente motive pentru a sarbatori si niciun alt cadou nu poate fi mai potrivit intr-o astfel de zi deosebita decat un buchet de flori sau un aranjament ales special pentru o persoana speciala.

In lunile care urmeaza, vom ura La multi ani cu ocazia onomasticii persoanelor care poarta numele Sfintilor Petru si Pavel (29 iunie),  Sfantului Ilie (20 iulie),  sau Fecioarei Maria (8 septembrie). Exista anumite zone ale tarii in care Mariile si Marinii sunt felicitati inclusvi pe 15 august, de Adormirea Maicii Domnului insa aceasta nu este o regula general valabila.

Oricum ar fi, iata care sunt cele mai potrivite buchete de flori pentru onomastici.

 

1. Aranjament floral pentru onomastica Wayward Love

Unul dintre cele mai populare aranjamente florale  in perioada verii este Wayward love . Acesta invoca caldura zilelor de vara si, in special, romantismul apusului de soare prin alaturarea tonurilor de roz si mov ale hortensiei cu cele delicate de piersica ale trandafirilor. freziile, anemonele, zambilele si minirozele completeaza cadoul floral. Un astfel de aranjament pentru onomastica va aduce cu siguranta zambetul pe buze oricarei persoane care il va primi. Datorita nuantelor dulci ale florilor folosite in aranjament, acesta este potrivit unei persoane apropiate. In acelasi timp, pentru ca are o alura pretioasa, poate fi cadoul ideal cu ocazia onomasticii pentru o colega de birou sau orice alta persoana din mediul profesional.

 

2. Buchet de flori pentru onomastica Greatest Strength

Orice iubita sau sotie va fi fericita sa primeasca de ziua ei un astfel de buchet romantic si vesel. Acesta este conceput exclusiv din trandafiri in cele mai dulci nuante de roz. Prin aerul sau romantic, Greatest Strength va cuceri definitiv inima oricarei doamne care isi sarbatoreste onomastica in aceasta vara.

 

3. Buchet de flori pentru onomastica Pure as snow

Nimic nu vorbeste mai limpede despre trainicia sentimentelor decat un buchet de flori complet albe. Se crede ca, in general, astfel de flori simbolizeaza puritatea insa, in acelasi timp, florile albe pot insemna fidelitate, loialitate,prietenie si incredere. Tocmai de aceea, buchetul pentru onomastica Pure as snow este potrivit oricarei doamne speciale, fie ca e vorba de iubita, sotie, mama, colaboratoare sau o prietena foarte buna care isi sarbatoreste ziua de nume. Buchetul de flori pentru onomastica este atent alcatuit exclusiv din lalele .

 

4. Buchet de flori pentru onomastica Deep Dark Velvet

Atunci cand sunt construite dintr-o singura specie de flori, cele mai multe dintre buchete sunt fie din trandafiri, fie din flori de primavara (lalele, frezii, bujori). Cu aceasta ocazie speciala, Baiatul cu Flori recomanda un cadou floral inedit: un buchet de flori obtinut exclusiv din cale, o floare cu un aspect delicat si exotic. Deep dark velvet este buchetul ideal de flori pentru a suprinde iubita sau sotia cu ocazia onomasticii.

 

5. Buchet de flori pentru onomastica Laugh.Live.Love

In limbajul florilor, exista trei specii aparte care simbolizeaza dragostea, pasiunea si dorinta arzatoare. Pe primul loc se afla, desigur, trandafirii urmati de elegantele orhidee. In cele din urma, si mai putin cunoscut este faptul ca si calele transmit acelasi mesaj. Prin urmare, Laugh.Live.Love construit din trandafiri si cale, este buchetul  perfect de flori cu care poate fi cucerita sau recucerita o cu adevarat speciala, in special cu ocazia zilei sale de nume.