NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori pentru femeia Rac, romantica zodiacului

Despre oamenii, si in special despre femeile nascute in aceasta zodie se pot spune foarte multe, insa un lucru este cert: aceste doamne se vor lasa conduse toata viata de inima. De aceea, atunci cand vor avea de luat decizii, indiferent de ce anume le dicteaza ratiunea, ele vor miza pe intuitie si sentimente. De altfel, femeile Rac au o intuitie foarte bine dezvoltata si sunt aproape imposibil de mintit.

Ele au darul sa simta imediat adevarul si, dincolo de acest aspect, au calitatea de a empatiza foarte bine cu oamenii din jur. Inimile lor sunt foarte sensibile si au o pasiune aparte pentru lucrurile si gesturile elegante, considerate de altii chiar desuete. Prin urmare, o doamna Rac va fi impresionata de un barbat cu maniere desavarsite, care stie sa deschida usa, sa se aplece peste o mana intinsa delicat, sa aleaga si sa ofere flori asa cum se cuvine.

Cele mai multe dintre doamnele nascute in aceasta zodie sunt foarte romantice, chiar daca uneori incearca sa ascunda acest lucru. Mai mult de atat, familia este extrem de importanta pentru ele, indiferent de forma si, ca atare, sunt foarte apropiate de rude si de prietenii pe care ii considera ca parte a familiei.

Daca ar fi sa ne oprim, printre atatea calitati, asupra unui defect, atunci acesta ar fi gelozia caracteristica acestor nativi, indiferent de gen. De regula au nevoie de multa confirmare si de dovezi de afectiune din partea partenerilor de cuplu. In caz contrar, incep sa se indoiasca de sinceritatea sentimentelor acestora. Racii sunt guvernati de Luna, motiv pentru care acestor doamne li se potrivesc florile care amintesc de stralucirea alb-argintie a astrului de noapte.  

 

 Flori pentru femeia Rac

 Aranjament floral Cinderella Story Acest aranjament este un cadou impresionant care va aduce cu siguranta zambetul pe buze unei persoane dragi. Am ales pentru acesta trandafiri albi proaspeti, care vorbesc despre admiratia pentru frumusetea feminina, orhidee dendrobium si anthurium.

Aranjamentul este disponibil aici.  

 

 

Buchet de trandafiri albi You are divine Buchetul alcatuit din 9 fire de trandafiri albi este menit unei persoane speciale, unei doamne Rac admirata profund pentru frumusetea chipului si cea a sufletului. Alaturi de cupele albe, am asezate solidago galben, ruscus si bucle verzi de aspidistra.

Buchetul este disponibil aici.

 

Cadou floral Jumatatea perfecta Jumatatea perfecta este, cu siguranta, cadoul ideal. Alaturi de aranjamentul delicat alcatuit din miniroze, lisianthus, zambile, hortensie si lalele am asezat un tort proaspat si savuros de bezea.

Cadoul este disponibil aici.

 

Trandafiri criogenati Trandafiri criogenati sunt un cadou ideal pentru o doamna nascuta in zodia Rac. Acestia sunt disponibil in mai multe culori si, de asemenea, au o durata de viata de pana la 5 ani. Frumusetea lor rezistenta ii va aminti intotdeauna destinatarei de sentimentele celui care i-a oferit un astfel de cadou.

Trandafirii sunt disponibil aici.  

 

Aranjament floral Gratie De-o nespusa gingasie, Gratie este un aranjament menit unei doamne rac de o eleganta desavarsita, atat in maniere, cat si de caracter. Cu o forma contemporana, aranjamentul este alcatuit din hortensie, trandafiri coolwater si orhidee.

Aranjamentul este disponibil aici.