Aranjamente florale marca Baiatul cu Flori: Rafinament, eleganta si prospetime livrate la usa persoanei iubite!

Aranjamentele florale si buchetele proaspete sunt doua dintre cele mai frumoase cadouri pe care le poate primi o doamna. Eleganta naturala a florilor precum si simbolistica speciala a acestora nu poate fi intrecuta nici de sclipirea bijuteriilor, nici de aromele parfumurilor. Tocmai de aceea, oferirea unui aranjament floral sau a unui buchet este cel mai vechi si cel mai elegant gest cavaleresc.

Echipa Baiatului cu Flori plamadeste in fiecare zi creatii florale spectaculoase potrivite pentru orice ocazie. Mai mult de atat, la doar un telefon distanta domnii vor gasi un designer floral pregatit sa ii ajute in alcatuirea aranjamentelor florale sau a buchetelor personalizate in functie de caracterul celei care il primeste, de preferintele acesteia sau de momentul sarbatorit.

Specialistii nostri ofera sfaturi saptamanale in acest sens pe blogul Baiatului cu Flori si, de asemenea, stau la dispozitia clientilor pentru sfaturi la fiecare comanda. Astfel, domnii care comanda aranjamente florale sau buchete de flori marca BCF pot alege creatiile preferate de pe site sau pot plasa o comanda telefonica personalizata. Pe langa trasaturile de caracter ale destinatarei sau de preferintele acesteia, specialistii BCF ii pot indruma pe domni sa aleaga flori inclusiv in functie de zodia doamnei sau de luna in care s-a nascut. De asemenea, aranjamentele florale sau buchetele sunt concepute astfel  incat au un aspect pretios, bogat si elegant la preturi care nu lasa pagube in buget.

 

Ce aranjamente florale si buchete sunt disponibile pe site-ul Baiatului cu Flori?

Posibilitatile oferite de Baiatul cu Flori sunt aproape infinite in ceea ce priveste combinatiile elegante de flori insa pentru a face mai usoara alegerea acestora, aranjamentele florale si buchetele sunt prezentate in functie de ocazie si in functie de sezon. Trebuie mentionat faptul ca Baiatul cu Flori poate pune la dispozitia domnilor anumite bijuterii vegetale si in afara sezonului natural de inflorire. Aranjamentele florale pot fi astfel imbogatite cu surprize care vor face primirea unui astfel de cadou cu atat mai speciala.

Indiferent de ocazia aleasa, Baiatul cu flori are intotdeauna cel putin o solutie la indemana. Astfel, cavalerii moderni vor gasi pe site-ul Baiatului aranjamente florale si buchete pentru ziua de nastere a mamei, a sotiei sau a iubitei. De asemenea, specialistii BCF ofera flori pentru onomastica sau spectaculoase aranjamente florale pentru Craciun sau Paste precum si aranjamente florale pentru Valentine's Day sau Dragobete.

 

Aranjamentele florale pot fi personalizate?

Tocmai pentru ca momentul in care destinatara primeste un astfel de cadou sa se transforme intr-o experienta de neuitat, Baiatul cu Flori ii poate ajuta pe domni sa personalizeze aranjamentele florale sau buchetele. Astfel, designerii BCF pot inscriptiona din flori numarul de ani aniversati sau chiar numele destinatarei. De asemenea, aranjamentele florale pot lua forme inedite si originale. Mai mult de atat, gestul elegant se poate transforma intr-o adevarata experienta multisenzoriala. Astfel, buchetele si aranjamentele florale pot fi insotite de cadouri dulci ca torturile savuroase sau ciocolata, esente exotice si parfumuri rafinate. Pentru a personaliza cadoul oferit unei doamne speciale, Baiatul cu Flori sta la dispozitia clientilor atat pe pagina de Facebook cat si la telefon.

 

Cum ajung la destinatara aranjamentele florale?

Superbele flori oferite de BCF pot fi ridicate personal de catre domnii care doresc sa le ofere sau pot fi livrate atat in Bucuresti, cat si in restul tarii. In cazul comenzilor pentru Bucuresti plasate pana in ora 17.00, florile vor ajunge chiar in ziua respectiva la destinatie. Pentru comenzile din restul tarii, livrarea se va face a doua zi sau in ziua selectata de client.