NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Trandafirul, floarea domnelor nascute in zodia Balantei

In mod traditional, astrologii asociaza zodiilor anumite culori, pietre pretioase si flori. Acestea sunt alese de multe ori ca simboluri ale personalitatii, asa cum se intampla in cazul plantelor si al culorilor. In acelasi timp, pietrele pretioase sunt asociate prin incarcatura energetica a acestora care poate echilibra anumite deficiente sau surplusuri ale zodiei. Desigur, florile sunt specialitatea Baiatului drept pentru care ne vom opri asupra acestora. In luna octombrie sarbatorim doamnele nascute sub semnul Cumpenei, zodie asociata cu trandafirul. Nu este de mirare faptul ca regina florilor simbolizeaza femeile native in Balanta. Acestea sunt caracterizate de maniere desavarsite, eleganta si bun gust. De asemenea, domnilor, nu trebuie sa pierdeti din vedere faptul ca in spatele acestei aparente fragilitati se ascund suflete puternice, sigure pe ele care stiu ce vor. De altfel, aceasta este o alta asemanare intre doamnele Balanta si trandafirul: dincolo de gratie si distinctie se afla rezistenta si puteri surprinzatoare. Prin urmare, am ales pentru cele nascute in aceasta zodie cele mai frumoase aranjamente florale si buchete de trandafiri.

 

Aranjamente florale si buchete cu trandafiri

 

Buchet cu trandafiri Dragoste sincera

Desigur ca primul buchet prezentat astazi trebuie sa fie in dulcele stil clasic. Prin urmare, Baiatul va aduce in atentie buchetul Dragoste sincera, menit cu siguranta sotiei sau iubitei. Asa cum ii spune numele, acesta este alcatuit exclusiv din trandafir rosii, 101 la numar, alesi pe spranceana.  

Buchetul este disponibil aici

 

Aranjament floral True Red, True White

 Acest ansamblu este conceput in asemenea maniera incat sa poata fi daruit unei persoane dragi cu ocazia unei aniversari sau doar de dragul unui inceput frumos de saptamana. Pana la urma, domnii nu asteapta ocazii speciale pentru a darui flori, ci transforma zilele obisnuite in ocazii speciale. True Red, True White este un spectacol cromatic in alb si rosu reprezentat de trandafiri si orhidee printre care am presarat frezii delicate, asezate toate intr-o amfora eleganta.

Aranjamentul este disponibil aici.

 

Buchet de trandafiri Fericire

Nu iti fie teama sa ii marturisesti ca te-a facut fericit, indiferent de moment. De asemenea, poti spune acest lucru si fara cuvinte. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi florile sa vorbeasca pentru tine iar buchetul “Fericire” va transmite fidel sentimentul pe care il traiesti. Acesta este alcatuit din trandafiri galben si somon alaturi de care am asezat celosia, lalele, lisianthus, craspedia si musetel.

Buchetul este disponibil aici.

 

Aranjament floral Caramel

Caramel este un aranjament plin de culoare, inspirat de paleta cromatica a toamnei. Am ales pentru acesta trandafiri rosii, frezii, lalele si ornithogalum, toate in nuante de galben si rosu. Printre ele, am asezat stropi de verdeata proaspata si o figurina de ceramica.

Aranjamentul este disponibil aici.