NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Aranjamente florale si buchete cu narcise, floarea lunii martie

Narcisele se numara printre cele mai indragite flori de primavara, in special datorita parfumului delicat al acestora. Legenda narciselor spune ca de mult, in vremea curajosilor eleni care infruntau zeii, traia pe malul unul lac un barbat frumos ca Adonis. Nimfe si muritoare de rand, zeite sau regine ale oamenilor se indragosteau nebuneste de el insa barbatul le respingea rand pe rand si inima lui ramanea de piatra. Afrodita, in trufia ei, a crezut ca el poate fermeca pe cel care a intors spatele iubirii insa ca pe toate celelalte care au incercat sa ii cucereasca inima, el a respins-o chiar si pe zeita iubirii. Furioasa, Afrodita s-a urcat in carul ei tras de porumbei si s-a ascuns de rusine in inaltul cerului unde l-a chemat la ea pe Eros. Zeita si-a rugat fiul sa il strapunga pe barbat cu o sageata care aduce dragoste inveninata si suferinta. Nastrusnicul zeu si-a intins arcul si l-a lovit pe muritor exact cand acesta s-a aplecat sa bea apa din valurile limpezi ale raului. Cand sageata i-a strapuns inima, a deschis ochii si si-a zarit chipul oglindit de ape. Inima lui a inceput sa bata si s-a indragostit iremediabil de propria imagine. Zilele au trecut dar el nu se indura sa plece de pe malul apei si incet, incet, a inceput sa se topeasca de dor si de dragoste neimplinita. Afrodita s-a indurat in cele din urma din el insa pentru ca nu putea sa indrepte raul facut de Eros, i-a prefacut trupul narcise, flori de primavara indragite de toata lumea.

 

Aranjamente florale si buchete cu narcise

Aranjament floral cu narcise Ia-ma de barbat

 

"Ia-ma de barbat" este unul dintre cele mai spectaculoase aranjamente de flori din colectia BCF si este conceput cu menirea exclusiva de a impresiona. Tocmai de aceea, aranjamentul "Ia-ma de barbat" este cadoul perfect pentru un moment special, asa cum ar fi o cerere in casatorie. Alaturi de narcise, am adaugat in aranjament trandafiri, hortensii, zambile, craspedii, lalele, frezii si amaryllis.

 

 

Buchet de flori cu narcise Candlelight

Candlelight este un buchet impresionant, plin de culoare in care am reusit sa prindem toata esenta primaverii. Alaturi de narcisele vesele, am adaugat anemone albe si lalele rosii, pentru contrast cromatic, precum si frezii si verdeata decorativa.

 

 

Aranjament floral cu narcise I get up

I get up ilustreaza perfect spiritul de primavara. Culorile vii si aromele bogate ale acestui aranjament sunt cele doua atuuri irezistibile ale sale. Aranjamentul este alcatuit desigur, din narcise, alaturi de care am asezat zambile, lalele, orhidee cymbidium si craspedia.

 

 

Buchet de flori cu narcise Dance of the Spring Fairy

 

Buchetul cu flori de primavara este o incantare pentru simturi. Dimensiunile sale spectaculoase, paleta cromatica specifica anotimpului si, desigur, parfumul delicat al florilor sunt motivele pentru care Dance of the Spring Fairy este cadoul ideal. Buchetul este alcatuit din narcise delicate, liliac si frezii parfumate, zambile si verdeata decorativa.

 

 

Aranjament floral cu narcise In Sun We Trust

In Sun We Trust este un cos cu bucurie! Am ales pentru acest aranjament flori proaspete in nuante solare care inveselesc orice birou sau incapere. In cosulet am adaugat narcisele, florile lunii martie, alaturi de zambile, miniroze si orhidee cymbidium.