NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Floral Brunch alaturi de Baiatul cu Flori

Brunch-ul floral le-a avut ca invitate pe Carmen Negoita, Deea Codrea, Manuela Lupascu, Elena Stanciu, Maria Andrei, Diana Mihaila, Florina Tecuceanu, Nouria Nouri.

Brunch Atelier Floral // #baiatulcu flori | #revistanunta from carmenevents.ro on Vimeo.

Alaturi de echipa Baiatului, invitatele noastre au descoperit si dezbatut trendurile florale in decorarea mesei ale anului apoi, sub indrumarea floristei Cezara Negoescu, fiecare dintre ele a realizat un aranjament floral inspirat de directiile stilistice ale anului 2018 si, desigur, de propria personalitate.

Bujorii, lalelele si trandafirii pastelati au fost flori nelipsite din superbele aranjamente compuse maiestrit de invitate insa cu siguranta vedetele incontestabile sunt florile in nuanta Ultra Violet, declarata culoarea anului 2018.

Cu aceasta ocazie, oaspetii nostri s-au jucat cu flori si culori intr-un workshop inedit, relaxat si relaxant. Mai mult de atat, dincolo de alinierile stilistice si cromatice ale aranjamentelor, invitatele noastre au aflat cum poti decora o masa in functie de evenimentul pe care il gazduiesti si cum poti face diferenta intre o masa cu prietenii si o seara speciala cu partenerul doar cu ajutorul micilor detalii vegetale.

Foto Razvan Cotea

Video Marius si Nicu Sfetea