NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Buchete si aranjamente cu orhidee pentru zile de nastere

Ziua de nastere a persoanei iubite este ocazie care merita sarbatorita cu eleganta si intr-o maniera originala. Cei mai multi dintre domni aleg sa daruiasca iubitei sau sotiei un buchet de trandafiri cu aceasta ocazie, un gest clasic de curtoazie si apreciere. Insa oricat de eleganti si de frumosi ar fi trandafirii, nu se numara printre preferintele tuturor doamnelor. Tocmai de aceea, Baiatul cu Flori a pregatit astazi o selectie de aranjamente si buchete spectaculoase cu orhidee. Alegerea acestor flori exotice nu este absolut deloc intamplatoare pentru ca, alaturi de trandafiri, in limbajul florilor, acestea sunt mesagerii iubirii si ai pasiunii.

 

Aranjament cu orhidee Bridge of Light

Aranjamentul elegant nu este doar mesagerul unor sentimente curate de apreciere si admiratie, ci poate fi considerat si un simbol al primaverii. Vedetele acestui concept floral sau orhideele vanda si cymbidium, asezate pe un pat proaspat de muschi. Deasupra lor, aplecate parca usor protectiv sunt doua zambile parfumate. Intregul aranjament este completat de scoarta de copac.

 

Aranjament cu orhidee Enchanted Evening

O seara in care este sarbatorita persoana iubita nu poate fi altfel decat magica, motiv pentru care un aranjament intitulat Enchanted Evening poate fi cadoul ideal. Acesta este un echilibru perfect intre exotic si elegant. Crenguta bogata de orhidee cymbidium este insotita de orhideea vanda intr-o nuanta tare de mov. Alaturi de ele, pentru echilibru cromatic, am adaugat miniroze pastelate si zambile roz parfumate. In cele din urma, pentru a oferi un aer de inedit, am asezat in aranjament bete decorative si muschi.

 

 

Buchet cu orhidee Exotic Doll

Daca preferi sa daruiesti un buchet original care, in acelasi timp, sa fie mesagerul sentimentelor tale, atunci cu siguranta Exotic Doll este cadoul ideal pentru ziua de nastere a persoanei iubite. Format din 33 de cupe de orhidee cymbidium si comopletat de verdeata decorativa, Exotic Doll este un cadou inedit si impresionant.

 

 

Aranjament cu orhidee Touch of White

Aranjamentul este conceput in jurul celor trei cupe de orhidee cymbidium albe care simbolizeaza nu doar dragostea si dorinta, ci si sinceritatea acestor trairi. In completarea acestora, am adaugat lalele albe care sa simbolizeze deschiderea sufleteasca. Stropul de culoare este redat in aranjamentul Touch of White cu ajutorul zambilelor parfumate. De asemenea, printre florile exotice si mesageri ai primaverii, am adaugat trandafiri eleganti, intr-o nuanta puternica de roz.

 

 

Aranjament cu orhidee Hopelessly Devoted

Ultima sugestie de astazi a Baiatului cu Flori este un aranjament spectaculos, amplu si cu siguranta impresionant, in nuante de primavara. Linia centrala a aranjamentului este formata din cupe de cymbidium in nuante indraznete de verde. Din acestea, ca intr-un joc gemoetric al florilor, se ridica linia de trandafiri pastelati. In mijlocul acestuia se afla un bulgare bogat de hortensie, alaturi de frezii parfumate in aceleasi nuante de roz. In cele din urma, ca mesageri ai acestui anotimp am adaugat zambile parfumate.