NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Ce buchet sa alegi pentru cineva special in viata ta?

Persoanele deosebite din viata ta merita buchete speciale de flori, asta este clar. Daca nu te pricepi prea bine la flori si n-ai idee cu ce tip de flori ai putea impresiona, eu sunt gata sa-ti fac niste sugestii:

1. Buchet  Dream

Buchetul desprins din visul oricarei doamne este alcatuit din 5 cupe de orhidee vanda, hortensie roz insotita de trandafiri, santini verde, liatris si floarea de ceara.

 

2. Buchet  Cuib de dragoste

Combinatia de orhidee vanda, lalele roz si albe, hortensie roz si frezii mov va impresiona si cea mai exigenta persoana.

 

3. Buchet  Beautiful morning

Acest buchet este special prin constrastele cromatice folosite. Florile sunt frumoase toate, dar combinatia de culori face diferenta.

 

4. Buchet  Smile

Stii cu ce se deosebeste acest buchet de flori de altele? Raspandeste optimism, senzatie de bine, prospetime si veselie.

 

5. Buchet  Love, always

Cel mai adesea asociem ideea de buchet de flori cu un mesaj de dragoste. Acesti trandafiri rosii, ornithogalumul alb, lalelele si hyppericumul verde spun impreuna: "Te voi iubi mereu!"

 

 

Acestea au fost cateva sugestii, dar poti gasi o multitudine de buchete de flori deosebite daca rasfoiesti paginile site-ului Baiatul cu Flori.