NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Buchete si aranjamente de flori pentru Paste

Ne aflam in pragul celei mai importante sarbatori a crestinatatii, un moment solemn de reculegere, impacare si regasire a linistii interioare. In aceste zile, cei mai multi dintre romani vor petrece sarbatorile alaturi de familie, drept pentru care fiecare dintre noi va pleca cel putin intr-o vizita. De regula, cadourile traditionale de Paste sunt cosurile incarcate cu mancare si vin, insa cu siguranta un cadou de Paste poate fi facut intr-o maniera mai degraba eleganta decat traditionala. Pe langa florile care pot fi oferite cu ocazia vizitelor in familie, buchetele si aranjamentele de flori pentru Paste marca Baiatul cu Flori pot fi oferite inclusiv colaboratorilor. In fiecare saptamana, Baiatul cu Flori va prezinta o selectie de cadouri florale spectaculoase pentru fiecare ocazie insa este important de mentionat faptul ca fiecare dintre buchetele si aranjamentele de flori pentru Paste sau pentru orice alta zi importanta pot fi personalizate in functie de dorintele fiecaruia dintre domnii care apeleaza la serviciile Baiatului cu Flori.

 

Aranjament de flori pentru Paste Flower Duet

Aranjamentul floral Flower Duet este un cadou elegant de Paste conceput in linii simple, menit pentru a fi oferit un partener de afaceri, unui colaborator si, in general, oricarei persoane din mediul profesional. Desigur, la fel de bine poate fi oferit unei rude pe care o veti vizita de Paste. Flower Duet este alcatuit din zambile, orhidee cymbidium si verdeata decorativa.

 

Aranjament de flori pentru Paste In Sun We Trust

Acest aranjament floral este cadoul ideal de Paste pentru o doamna care va gazduieste cu ocazia acestei sarbatori, indiferent ca e vorba de o ruda, de o prietena sau de o noua cunostinta. In sun we trust este un aranjament vesel, daruit intr-un cos in care s-au cuibarit parca razele de soare. Acesta este alcatuit din narcise si zambile care vor parfuma intreaga casa, precum si din minirose si orhidee cymbidium.

 

Aranjament de flori pentru Paste New Hope

New Hope este cadoul ideal de Paste atunci cand vrei sa multumesti gazdei, cu atat mai mult daca aceasta este o persoana pe care urmati sa o cunoasteti in ziua respectiva, cum ar fi de exemplu mama iubitei. De altfel, aranjamentul de flori pentru Paste este menit sa impresioneze prin eleganta. New Hope este alcatuit 10 lalele galbene, 7 frezii, 10 fire de trandafiri, 5 minirose, 5 fire de hortensie alba, roz si verde, astilbe si craspedii, fiecare dintre ele simboluri ale aprecierii.

 

Buchet de flori pentru Paste Forever young

Eleganta acestui buchet de flori consta in alaturarea surprinzator de vie si de placuta a florilor in nuante reci. Inconjurate de verde bogat si implinit stau lalelele albe, alaturi de anemone in tonuri de mov care ofera o nota inedita de contrast cromatic. Proaspat ca o dimineata de primavara, buchetul de flori Forever Young va incanta orice doamna.

 

Aranjament de flori pentru Paste Inlocuitor de oua

Pentru cei care au simtul umorului, Baiatul cu Flori are o propunere inedita! Inlocuieste traditionalul cos de Paste plin de cozonac, vin si oua cu un spectaculos aranjament floral care va bucura sufletul gazdei. Acesta este alcatuit din trandafiri albi, bujori roz, ornithogalum, scilla, skimmia verde si phalaenopsis.