NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Buchete si aranjamente de flori care te vor scoate din orice incurcatura

Oameni suntem toti si toti gresim insa important este sa ne recunoastem greselile, sa ne asumam consecintele si sa ne prezentam scuzele. Nu se numeste ca esti un adevarat domn pana cand nu poti face toate aceste lucruri enumerate mai sus, fiecare dintre ele semn de maturitate emotionala. Cea mai buna modalitate de a face acest lucru si, in acelasi timp, una eleganta este sa oferi un buchet sau un aranjament de flori care te vor scoate din orice incurcatura. Mai mult de atat, selectia de flori sugerata de Baiat iti va netezi drumul catre inima si pardonul oricarei doamne, indiferent ca e vorba de o persoana din familie, iubita sau colega de munca.

 

Aranjament Angel Radios

Inspirat de nenea Iancu, aranjamentul Angel Radios este cea mai frumoasa scuza pe care o poti oferi persoanei iubite, atunci cand i-ai gresit cu ceva. Sa stii ca aranjamentul Baiatului nu te scuteste de cuvintele „iarta-ma, am gresit” dar poate fi mesagerul ideal. Mai mult de atat, dca iti doresti acest lucru, Baiatul poate strecura un ravas cu scuze printre flori. Angel Radios este format din 2 cupe de cymbidium, 3 zambile, 3 ornithogalum, 1 skimmia si muschi.

cadou amuzant pentru femei

 

Aranjament Sunt varza fara tine

Situatiile disperate necesita solutii disperate si daca ai suparat-o pe tandra duduita atat de mult incat s-a hotarat sa plece, cu siguranta ai facut si tu ceva. Daca te-ai hotarat ca vrei sa o indupleci sa se intoarca la tine, recunoaste-ti greselile si promite solemn ca nu mai faci. Recomandarea Baiatului este aranjamentul Sunt varza fara tine si mai ales, respectarea promisiunilor facute iubitei. Mesagerul floral propus de Baiatul cu flori este alcatuit cu grija din  ale, lalele, orhidee cymbidium, Brassica,  mini cymbidium, brunia si skimmia.

 

Aranjament Blue Ratan Balls

Un astfel de aranjament este gandit mai degraba pentru o doamna care ti-a pus inima pe jar dar care nu stie inca acest lucru insa la fel de bine poate fi daruit insotit de scuze sincere, cenusa pusa-n cap si promisiunea ca nu mai faci. Indiferent de situatia in care te afli, sa fii sigur ca Blue Ratan Balls iti va fi de ajutor. Aranjamentul este format din orhidee cymbidium, leucadendron si anturium verde.

 

Aranjament Valalea!

Frumoase si aprige-s moldovencile dar daca le-ai calcat pe coada, o sa iti faca zile fripte si valeu, ce te asteapta! Tocmai de aceea, daca ti-ai suparat moldoveanca si te-a mustrat pana ti s-au facut urechile de magariu care ai fost, suna-l pe Baiat care iti va sari in ajutor! Tot ce iti mai ramane tie de facut este sa te juri pi ochii tai si pi onoarea ta ca una ca aiasta nu mai faci si daca ai un pic de noroc, o sa iti dea o a doua sansa. Valalea este alcatuit din laleleroz, doua cupe de cale, un fir de liatris, alaturi de muschi decorativ.