NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Cea mai frumoasa fituica: citate despre flori pe care sa le incluzi in cadourile tale florale

Este neindoielnic faptul ca un domn adevarat are numeroase ocazii de-a lungul unui an sa trimita sau sa daruiasca personal flori. Daca inspiratia pentru alegerea aranjamentului sau buchetului vine mai usor rasfoind ce a pregatit Baiatul, atunci cand vine vorba de mesajul care insoteste micile surprize florale, situatia se complica putin. Desigur, atunci cand vrei sa ii trimiti flori iubitei sau sotiei, indicat ar fi sa asterni pe mica felicitare cuvintele tale, din inima si cat se poate de sincere, chiar daca nu ne-am nascut toti cu fler de poet si suflete de vioara.

citate flori, cadouri cu flori, comenzi flori, baiatul cu flori

In ceea ce priveste astfel de gesturi elegante pe care vrei sa le faci catre o prietena, o ruda sau catre colegele de birou si alte colaboratoare profesionale, mesajul care insoteste cadoul poate fi o chestiune complicata. Dar n-ai de ce sa iti faci griji, Baiatul Cu Flori e aici si te scoate din impas! Pentru ca suntem (inca) la inceputul primaverii iar pamantul se imbraca in mii si mii de flori colorate, mesajele care insotesc cadourile florale pot fi citate despre flori si despre frumusetea acestui anotimp. Prin urmare, am adunat pentru tine o colectie speciala de citate despre flori, de la cei mai renumiti autori ai lumii, carora le poti imprumuta cuvintele sau pe care sa ii lasi sa te inspire.

 

Prima floare inflorita pe Terra a fost o invitatie la un cantec inca nenascut.

 

Prietenia este ca o floare care infloreste in fiecare an.

 

Acolo unde infloresc florile exista inca speranta.

 

Pamantul rade prin flori.

 

Un fir de praf nu murdareste o floare.

 

Floarea prezentului se ridica prin alta floare; e o modalitate a plantelor de a ramane ceea ce au fost.

 

Inima ta este plina de seminte fertile, asteptand sa incolteasca. Asa cum floarea de lotus rasare din mlastina pentru a inflori in toata splendoarea ei, interactiunea cu respiratia cosmica face ca florile spiritului sa infloreasca si sa dea fructe in aceasta lume.

 

Florile sunt simboluri frumoase ale naturii, prin care ne arata cat de mult ne iubeste.

 

Cine vede potential frunza in samanta, floarea in boboc si fructul in floare, acela poate sa-si conduca viata cu intelepciune.

 

Nu trebuie sa iti pui mintea cu florile. Trebuie doar sa le privesti si sa le mirosi. Floarea mea imi inmiresma toata planeta, insa eu nu am stiut sa ma bucur de lucrul acesta.

 

Mare nu inseamna in mod obligatoriu si mai bun. Florile de floarea soarelui nu sunt mai bune decat violetele.

 

Floarea nu stie cat de pretioasa e frumusetea ei.

 

Pestii nu invata sa inoate, inoata pur si simplu. Florile nu fac eforturi ca sa infloreasca; infloresc pur si simplu. Pasarile nu invata sa zboare, ci zboara direct. Aceasta este natura lor inerenta.

 

Si floarea cea mai alba are umbra sa.

 

Pot rupe toate florile, dar nu pot opri primavara.

 

Miresmele sunt sentimentele florilor.

 

O floare este o fiinta in intregime poetica.

 

Gladiolele nu sunt flori, ci vise de aur! Atata fantezie si gratie, poezie si visare depaseste intelegerea a ceea ce numim floare.