NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Culorile preferate pentru buchete de trandafiri

Oare cate buchete de trandafiri au contribuit intr-o relatie de iubire atunci cand au fost oferite? Probabil miliarde de buchete de trandafiri au spus, pe rand, "te iubesc", "iarta-ma", "esti femeia vietii mele", "vrei sa fii sotia mea?" Au trandafirii acel je ne sais quoi al lor si tocmai de aceea sunt cele mai indragite si populare flori.

Se spune ca cel mai "in varsta" trandafir din lume ar avea 1000 de ani, se afla in Germania si a supravietuit bombardamentelor din 1945. Radacinile lui s-au incapatanat sa traiasca si sa faca flori peste timp. Prin urmare, buchete de trandafiri exista demult, iar intre timp au aparut 100 de specii. Cum sa nu-i fie greu indragostitului sa aleaga?

Eu cred ca cel mai simplu criteriu de selectie este cel legat de culoare. Chiar daca nu cunosti speciile de trandafiri, atunci cand ii vezi pe toti laolalta intr-un buchet monocolor, efectul este maxim. Iti propun cateva buchete de trandafiri pe care daca le oferi persoanei iubite sigur o vei cuceri definitiv.

 

1. Buchete de trandafiri galbeni

 

"Tu esti soarele din viata mea" ar spune acest buchet de trandafiri daca ar putea vorbi. "Vreau sa traim impreuna inca 100 de ani" ar mai sopti cele 101 de fire de trandafiri galbeni aflate in buchet. Crezi ca n-ar impresiona-o pana la lacrimi un asemenea buchet de trandafiri galbeni?

 

 

2. Buchete de trandafiri roz

 

"Te iubesc pentru ca esti delicata si feminina" transmite buchetul de trandafiri roz. "Gingasia ta ma fascineaza" ar mai declara un buchet de trandafiri roz. Daca nu ma crezi, ofera un astfel de buchet si urmareste reactia celei care-l primeste!

 

 

3. Buchete de trandafiri rosii

 

Sunt cele mai des oferite fiindca mesajul pe care il transmite un buchet de trandafiri rosii este unul evident: "Te iubesc cu pasiune!" "Esti iubirea vietii mele!" Nu mai insist pentru ca buchetele de trandafiri rosii au deja multi admiratori care cunosc exact efectul asupra femeilor cand primesc asemenea minunatie.

 

 

4. Buchete de trandafiri albi

 

"Iubirea mea pentru tine este pura!" "Vrei sa-mi fii mireasa?" Iata cele mai puternice mesaje pe care un buchet de trandafiri albi le poate transmite. Cand esti indragostit pana peste cap si vrei sa fii cat mai convingator in exprimarea sentimentelor tale sincere, un buchet de trandafiri albi este cel mai potrivit.

 

5. Buchete de trandafiri in doua culori

 

Daca esti foarte nehotarat si ai alege trandafiri de toate culorile ca sa oferi buchetul perfect, eu te sfatuiesc sa optezi pentru un buchet bicolor. Cu cat sunt mai putine culori, cu atat buchetul este mai elegant. Incearca, de exemplu, o combinatie de 12 trandafiri rosii si 13 galbeni. Sau invers. Nu conteaza. Important este sa alegi doua culori si impreuna sa transmita mesajul pe care-l doresti.