NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Invata sa cumperi flori like a gentleman - Baiatul cu flori are solutia pentru urgentele tale florale!

Invata sa cumperi flori like a gentleman - Baiatul cu flori are solutia pentru urgentele tale florale!

Nota bene: Tema pentru acasa. Asigurati-va ca stiti exact ce flori prefera doamnele de acasa. Le veti face o bucurie de fiecare data cand le veti darui si, intre noi fie vorba, iesiti mai usor dintr-o situatie delicata cu un astfel de gest.  Pana acolo, iata cateva solutii pentru a cumpara flori inteligent si elegant.

Ca sa faci impresie buna si, in acelasi timp, sa nu faci o gaura colosala in buget, cumpara flori de sezon. Spre exemplu, acum este perioada zambilelor, a freziilor, a lalelelor si cat de curand, va incepe si perioada liliacului sau a bujorilor.

 cumpara flori, baiatul cu flori, gentleman, flori bucuresti, buchete bucuresti

Cei de pe urma, in mod special, inlocuiesc intotdeauna cu succes un buchet clasic de trandafiri si sunt mult mai potriviti zilelor de primavara.

Da un aer exotic si modern cadourilor tale florale. Desigur ca nu este nimic gresit in a darui flori clasice, cu aer romantic si dulce. Acestea sunt potrivite persoanelor dragi din viata ta, doamnelor si domnisoarelor aproape de sufletul tau si care vor fi magulite de un astfel de gest elegant.

Totusi, atunci cand vrei sa iti arati aprecierea fata de o persoana cu care ai o relatie profesionala, cu siguranta un buchet de trandafiri nu este cea mai buna alegere. In schimb, nu gresesti cu siguranta daca alegi un aranjament cu aer exotic, in care florile de allium sa completeze elegant bogatele flori ale speciilor de orhidee (dendrobium, mokara sau vanda impresioneaza de fiecare data) iar brassica si hortensia sa se sustina si complimenteze reciproc intr-un anasamblu modern si rafinat.

cumpara flori, baiatul cu flori, gentleman, flori bucuresti, buchete bucuresti

Nu subestima importanta trandafirilor. Acestia sunt numiti regi ai florilor inca din cele mai vechi timpuri si au fost intotdeauna asociati cu zeita dragostei, cu pasiunea, cu fertilitatea. Trandafirii de alte culori pot fi daruiti ca succes in buchete uniflorale sau aranjamente complicate, gandite special sa impresioneze. Totusi, trandafirii de culoare rosie sunt rezervati doar acelei persoane speciale din viata unui domn. De regula, un trandafir rosu poate fi daruit din cand in cand, fara vreo ocazie speciala insa un buchet mare sau un aranjament din aceste flori trebuie daruit doar la ocazii speciale, cum ar fi aniversarea relatiei, Ziua Indragostitilor sau cand insotesc o cerere in casatorie.

cumpara flori, baiatul cu flori, gentleman, flori bucuresti, buchete bucuresti

Tine cont de gusturile persoanei pentru care este menit buchetul sau aranjamentul. Desigur, vorbeam mai devreme despre flori preferate insa un domn poate observa cu atentie daca cea pentru care doreste sa faca acest gest elegant are un stil vestimentar clasic sau modern si in pas cu trendurile. Acesta poate fi un indiciu foarte bun in ceea ce priveste gusturile sale in materie de flori. Daca doamna prefera stilul clasic, alegerile sunt nenumarate. In ceea ce prieste un aranjament modern, acesta trebuie ales cu foarte multa grija. De multe ori, din exces de zel si dorinta de a impresiona se pot naste aranjamente florale care, desi se vor moderne, reusesc doar sa raneasca retina. Tocmai de aceea, Baiatul cu Flori iti recomanda cu incredere ansamblul modern si sofisticat Acesta este format din ilex, allium, trandafir, orhidee si frezie intr-o alaturare inedita.

 cumpara flori, baiatul cu flori, gentleman, flori bucuresti, buchete bucuresti