Felicitari florale de Constantin si Elena

Pe 21 mai, Constantin si Elena sunt sarbatoriti de crestinii catolici si ortodocsi iar sarbatoarea este denumita in calendar Sfintii mari imparati si intocmai ca apostolii, Constantin si Elena. Convertirea imparatului Constantin la crestinism este pusa pe seama unei minuni dumnezeiesti care s-a aratat conducaorului inainte de batalia cu imparatul pagan Maxentiu. Constantin a vazut pe cer o cruce mare, luminoasa pe care statea scris hoc signo vinces, prin acest semn vei invinge.  Istoricii sunt de parere ca schimbarea a venit si sub influenta mamei sale, Elena, despre care se spune ca a gasit la Ierusalim chiar crucea pe care a fost rastignit Iisus iar la scurta vreme a murit, respectiv in 327. Sarcofagul ei, o adevarata bijuterie stilistica, poate fi gasit astazi la Vatican. In Romania, aproximativ 1 800 000 de romani isi sarabatoresc onomastica pe 21 mai, motiv pentru care aproape fiecare dintre noi are cel putin un motiv sa faca un gest elegant si sa ofere flori insotite de mesaje si urari de Constantin si Elena.

Felicitarile de Constantin si Elena propuse astazi de Baiatul cu Flori sunt alcatuite nu doar din flori proaspete ci si din urari calduroase de fericire si la multi ani de Constantin si Elena. Prin urmare, am pregatit astazi o colectie de mesaje pentru onomastica insotite de aranjamente si buchete spectaculoase.

Urari si mesaje de Constantin si Elena

 

Fie ca Sfantul Constantin sa vegheze mereu asupra ta, sa iti calauzeasca pasii in viata si sa te protejeze de orice suparare si neajuns. La multi ani de Constantin si Elena!

Urari si mesaje de Constantin si Elena

 

Sfanta Elena sa isi reverse dragostea de mama asupra ta si sa te apere si sa te indrume asa cum si-a indrumat fiul! Sa porti cu sanatate si mandrie numele frumos pe care l-ai primit! La multi ani!

urari de sf elena

 

Elena draga, numele pe care il porti se traduce prin lumina stralucitoare, raza a soarelui. De aceea, cu ocazia zilei tale de nume, iti doresc seninatate si lumina in viata, sanatate din plin si sa te bucuri intotdeauna de iubirea celor din jurul tau!

sf elena

 

Constantine, Constantine, sa iti mearga toate bine! Fetele sa te iubeasca, castigul sa iti sporeasca, sanatatea sa nu-ti lipseasca! La multi ani de Constantin si Elena!

Cu ocazia zilei tale de nume, imi insotesc toate gandurile bune cu un buchet de flori ca sa iti fie viata insorita si frumoasa ca o gradina de vara, oamenii sa te admire si cei care te iubesc sa se bucure de tine. Flori sa-ti creasca inainte pe calea vietii, flori sa iti ramana in urma acolo unde pasesti tu!  La multi ani de Constantin si Elena!

 

Urari si mesaje haioase de Constantin si Elena

 

Anul asta n-am uitat! La multi de ziua numelui, sa ai parte de tot ce iti doresti, sa ne traiesti ani multi si fericiti si sa fie berea rece cand ne faci cinste!

 

Lenuto, Nutico, Nuta noastra draga, sper ca mica mea epistola sa te gaseasca sanatoasa! Doresc pe aceasta cale a te felicitarisi si complimentarisi cu ocaziunea, iata, fericita, a serbarii, celebrarii si aniversarii zilei tale de nume onomastic! La multi ani!

 

Foaie verde, mai Costica, la multi ani, paguba mica! Sa ai tot ce iti doresti, tot mereu sa-ntineresti, banutul sa-l tot sporesti si pe noi sa ne cinstesti! La multi ani!