NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

6 flori cu proprietati afrodisiace

Cele mai multe dintre doamne asociaza florile cu romantismul, eleganta, pasiunea si iubirea, in functie de incarcatura simbolica a unei flori primite. Ceea ce putini dintre noi, domni sau doamne stim, este faptul ca cel putin o parte dintre flori, unele chiar surprinzatoare, au proprietati afrodisiace. Denumirea acestora provine de la Afrodita, zeita elena a sexualitatii, dragostei si a pasiunii. Inca din antichitate, oamenii foloseau aceste flori despre care credeau ca pot induce iubirea sau ca pot produce un avant pasional in persoana care le primea. Probabil ca exista un sambure de adevar pe undeva pentru ca astazi, unii dintre noi asociaza pasiunea cu diferite gusturi, texturi, mirosuri sau flori. Prin urmare, iata care sunt florile despre care se spune ca au proprietati afrodisiace.

 

Flori afrodisiace: Orhideele

Locul doi in topul celor mai cumparate flori de Ziua Indragostitilor, imediat dupa trandafiri, se afla orhideele. La o studiere mai atenta a formelor pe care le au petalele acestor flori, nu este greu de ghicit de ce orhideele sunt considerate flori afrodisiace. In general, simbolistica lor se traduce prin senzualitate, mister, dorinta si seductie. Mai mult de atat, anumite soiuri de orhidee, mai bine de 100 de specii mai exact, produc atat de parfumata vanilie, o aroma considerata in sine afrodisiaca.

Sugestia Baiatului: Aranjament cu orhidee Twist Love

 

Flori afrodisiace: Levantica

E greu de crezut ca o astfel de floare, asociata in general cu iubirea trainica, puritatea, calmul si relaxarea poate avea proprietati afrodisiace. Multe dintre doamne gasesc foarte senzual parfumul clasic al acestei flori si oamenii de stiinta sunt de parere aceasta senzatie este generata in primul rand datorita starii de calm pe care o insufla levantica. Corpul identifica mirosul, se relaxeaza si poate intra intr-o stare pasionala.

Sugestia Baiatului: Aranjament Feather Touch

 

Flori afrodisiace:Musetelul

O alta prezenta la fel de uimitoare sunt florile de musetele. Asemenea florilor de levantica, ele sunt asociate cu puritatea, spiritele libere, rebeliunea si relaxarea. In plus, se stie despre musetel ca are proprietati de calmare atat asupra psihicului, cat si asupra stomacului. Poate tocmai de aceea, are proprietati afrodisiace. Dupa ce vindeca problemele trupesti, se face loc pentru fluturasii din stomac.

 

Flori afrodisiace: Guarana

De la aspectul sau pana la proprietatile sale, totul este surpinzator la guarana. Aceasta este asociata cu rezistenta fizica si dorinta. De altfel, floarea este folosita in numeroase produse naturale de stimulare menite sa creasca rezistenta in dormitor, precum si sa aprinda scanteia pasiunii. Se pare ca guarana afecteaza in egala masura atat femeile, cat si barbatii, inducand o stare de relaxare si de dorinta.

 

Flori afrodisiace:Floarea pasiunii

Cu siguranta aceasta este una dintre cele mai populare flori cu proprietati afrodisiace, fie si numai pentru denumirea sa. Dincolo de numele pe care il poarta, floarea pasiunii se foloseste in multe ceaiuri rcomandate pentru consumul de seara in scopul relaxarii si al unui somn linistit. In acelasi timp, se crede ca influenteaza pozitiv hormonii feminini si poate duce la o marire a dorintei de intimitate.

 

Flori afrodisiace: Macul

Una dintre cele mai indragite flori ale anotimpului cald, macul nu inceteaza sa ne surprinda. Multi dintre noi sunt atrasi de culorile bogate ale macului, precum si de aroma sa subtila, usor de asociat cu libertatea si relaxarea zilelor de vara. Anumite specii de maci pot induce o stare de relaxare in tot corpul si pot duce la un somn profund si odihnitor. Tocmai datorita acestui efect relaxant, macul este considerata o floare afrodisiaca. Atentie, insa! Daca doriti sa folositi macul ca afrodisiac, faceti acest lucru pentru frumusetea si delicatetea petalelor, fara a ingera semintele!