NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori care aduc noroc

Atunci cand oferi flori, asezi in buchetul sau aranjamentul daruit un strop din gandurile tale bune. In cele mai multe dintre culturile lumii, anumite flori poarta cu ele mesaje diferite sau au darul de a atrage norocul de partea celui care le primeste. Prin urmare, daca doresti sa faci un cadou cu totul special, am pregatit astazi pentru tine o colectie de flori asociate cu prosperitatea, armonia in camin, norocul si abundenta. Asezate cu grija in aranjamentele florale sau buchetele care ies din atelierului Baiatului cu Flori, fiecare dintre ele are o insemnatate speciala si vor insenina orice birou sau locuinta.  

Descopera colectia de flori care aduc noroc!

  Bambus

Unul dintre motivele pentru care lujerii verzi de bambus sunt atat de apreciati in special in zona asiatica este pentru ca acestia ii pot invata oamenii o lectie foarte importanta: rigiditatea si incapatanarea pot infrange spiritul uman, in timp ce flexibilitatea, deschiderea si acceptarea sunt cai prin care acesta poate fi imbogatit si inaltat.

Descopera AICI buchetele si aranjamentele cu bambus.  

 

Bujorii

Aceste flori nu atrag doar norocul, ci si o a doua sansa in dragoste. Sunt cadouri ideale pentru persoana iubita, pentru cea pe care vrei sa o cuceresti sau, in general, pentru orice doamna draga. Pentru a-si manifesta din plin puterea benefica, potrivit principiilor Feng Shui, bujorii trebuie asezati in dormitor.

Descopera AICI buchetele si aranjamentele cu bujori.  

 

Crinii

Astfel de flori parfumate au valente spirituale atat in spatiul european, cat si in zona asiatica. Crestinii catolici asociaza puritatea crinului cu Fecioara Maria, motiv pentru care pot fi cel mai potrivit cadou pentru mama sau pentru oricare alta doamna care simbolizeaza o figura materna. Asiaticii cred ca aceste flori au darul de a linisti si de a atrage fericirea in familie, motiv pentru care trebuie asezati in sufragerie. De altfel, crinii sunt atat de indragiti pe acest continent incat un vechi proverb chinezesc spune ca atunci cand mai ai doar doi banuti, cu unul sa cumperi paine iar cu celalalt un crin.

Descopera AICI buchetele si aranjamentele cu crini.  

 

Crizantemele

Flori cu traditie antica si simbolism dens in China si Japonia, crizantemele sunt mesagerii anotimpului in care ne afla. Dincolo de acest aspect, ele au darul de a atrage norocul si bogatia materiala daca sunt oferite in culoarea galbena, dragostea atunci cand sunt in tonuri de rosu si sinceritatea atunci cand sunt oferite in alb imaculat.

Descopera AICI buchetele si aranjamentele cu crizanteme.  

 

Hortensia

Hortensia este floarea generoasa a gratitudinii si a imbogatirii materiale si spirituale in egala masura. Prin urmare, un buchet de hortensii sau un aranjament in care se gaseste acest element vegetal poate fi parte a unui cadou destinat unei colege sau oricarui alt colaborator profesional. Pentru a atrage norocul pe deplin in viata celui care le primeste, hortensiile trebuie asezate in spatiul de lucru sau foarte aproape de acesta.

Descopera AICI buchetele si aranjamentele cu hortensie.