Recomandari de buchete si aranjamente de flori corporate pentru colaboratori si parteneri de afaceri

La o prima vedere, intre delicata lumea a aranjamentelor florale si competitiva lume a afacerilor nu exista nicio legatura insa mai ales in acest caz, aparentele pot fi cel putin inselatoare. Buchetele si aranjamentele sofisticate, in linii contemporane, oferite de Baiatul cu Flori pot fi cea mai buna modalitate de a incepe o colaborare fructoasa de afaceri sau de a felicita in mod elegant un partener care sarbatoreste un moment special. Mai mult de atat, echipa Baiatul cu Flori isi poate oferi priceperea si daruirea in decorarea evenimentelor corporate cu aranjamente centrale moderne. De asemenea, ansamblurile florale ale Baiatul cu Flori pot decora scena sau lobby-ul oricarui astfel de eveniment. In plus, atunci cand clientii nostri isi doresc o atmosfera inedita, aceasta poate fi redata cu ajutorul panourilor florale construite de echipa Baiatului cu Flori. In acelasi timp, platforma online BaiatulcuFlori.ro pune la dispozitia clientilor o ampla colectie de buchete si aranjamente de flori corporate care pot fi daruite cu incredere colegelor de birou cu ocazia unei aniversari, superiorilor ierarhici si partenerilor de afaceri. Astazi va prezentam cateva dintre aranjamentele si buchetele spectaculoase din colectia corporate.

Aranjament floral Spark of Joy

Construit intr-un suport inedit, aranjamentul Spark of Joy va aduce cu siguranta un zambet pe buzele oricui. Desigur, acesta poate fi oferit , asa cum spuneam mai sus, oricarui colaborator. O alta ocazie potrivita pentru a oferi un astfel de aranjament este pentru a felicita o colega de munca cu ocazia plecarii sau intoarcerii din concediul de maternitate. Spark of Joy este format din miniroza si orhidee cymbidium, accesorizate cu detalii lemnoase, amplasate intr-un suport care are forma unei ghetute.

 

Aranjament floral cu zambile Bridge of Light

Fie ca este vorba de un gest de multumire sau de curtoazie pentru o noua colaborare profesionala, cu siguranta aranjamentul Bridge of Light poate inlesni orice colaborare de afaceri. Ansamblul floral in tonuri vesele are o linie contemporana si este alcatuit din zambile si orhidee, insotite de muschi si scoarta de copac.

 

Aranjament floral cu trandafiri cool water Pink Powder

Atunci cand vine vorba de trandafiri, acestia sunt evitati pe nedrept in aranjamentele florale business. Atat timp cat acesta nu este format in intregime din trandafiri rosii, cu siguranta astfel de flori isi pot gasi locul in ansamblurile florale menite colaboratorilor de afaceri fara sa transmita mesajul gresit. Astfel, Pink Powder este un aranjament corporate alcatuit din trandafiri cool water si orhidee mokara si cymbidium, precum si din inedite flori de bumbac.

 

Buchet de flori Orange Crush

Combinatia dintre alb si portocaliu va insenina cu siguranta orice birou si va fi o demonstratie inedite de eleganta a caracterului si de curtoazie fata de un colaborator nou. De asemenea, buchetul Orange Crush poate fi oferit unei colege sau unei sefe care isi sarbatoreste ziua de nastere. Acesta este alcatuit din orhidee cymbidium intr-o nuanta curajoasa si destul de rar intalnita de portocaliu, trandafiri eleganti si frezii parfumate, insotite de frunze verzi proaspete care pun in evidenta paleta cromatica a acestui buchet.