NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori de Sfantul Nicolae: Sfaturi si sugestii pentru cadouri memorabile

Praznuirea Sfantului Nicolae se numara printre cele mai populare sarbatori romanesti. In calendar, ziua acestuia este 6 decembrie iar numele lui este format din doua cuvinte de origine elena: nike, tradus prin victorie si laos care inseamna popor. Sfantul este considerat protector al copiilor si in fiecare dimineata de 6 decembrie ei mici gasesc in ghetute dulciuri si cadouri simbolice. Traditia ortodoxa spune ca de copil, Sfantul Nicolae avea darul de a face minuni iar la maturitate, faptele sale au adus alinare multor oameni sarmani. Se spune ca din porunca sa, atunci cand era episcop la Mira, oamenii au daramat o statuie a zeitei Artemis iar din aurul astfel rezultat s-au adus ajutoare copiilor orfani. De asemenea, pe vreme de seceta, Sfantul a cumparat grane din Italia si le-a impartit saracilor. Renumele de protector al copiilor a fost intarit si de intamplarea cu cele trei fete sarace. Crescute in nevoie si greutati de catre un tata neputincios, acesta a vrut sa isi vand fetele, copile inca, unor oameni instariti. Ca sa le salveze pe fetite, Sfantul Nicolae a aruncat in casa lor timp de 3 zile cate o punga cu bani. In Romania, aproape 800 000 de persoane isi celebreaza onomastica pe 6 decembrie iar dintre acestea, aproape 300 000 sunt doamne. Cele mai mai multe dintre ele se numesc Nicoleta insa tot in aceasta zi sunt sarbatorite si doamnele care se numesc Niculina, Nicolina, Niculita, Nicole, Nikole, Nichi, Nikko, Nikka, Nikke, Nikki, Nikky sau Niculaita.

Cu siguranta cel mai frumos cadou pe care il pot primi aceste doamne este un aranjament sau un buchet de flori de Sfantul Nicolae. De asemenea, echipa BCF ofera posibilitatea de a strecura printre petale mici atentii dulci astfel incat florile de Sfantul Nicolae sa fie insotite de ciocolata, bomboane, tort, vin sau sampanie. Trebuie mentionat faptul ca pentru un tort aromat care sa fie livrat alaturi de florile de Sfantul Nicole, Baiatul cu Flori trebuie sunat cu 48 de ore inainte.

Pe langa aranjamentele care contin trandafiri, orhidee sau orice alta minunatie a naturii, BCF ofera domnilor posibilitatea de a comanda aranjamente de iarna care amintesc de sarbatorile care se apropie. Astfel, buchetele si aranjamentele de flori pentru Sfantul Nicole pot ajunge la destinatara alaturi de accesorii lemnoase decorative, lumanarele, globulete, fundite, crengute de brad si conuri.

 

Buchet de flori pentru Sfantul Nicolae Moon River

Moon River este o creatie delicata in care am strans toata frumusetea anotimpului rece. Buchetul poate fi cadoul ideal de Mos Nicolae pentru o doamna eleganta si este alcatuit din orhidee cymbidium, lalele, frezii, hortensie si astilbe.

 

 

Aranjament de flori pentru Sfantul Nicolae Pure Soul

Acest cadou floral este cu siguranta simbolic pentru acest anotimp si prevesteste inceputul sarbatorilor de iarna. Pure Soul are ca piese centrale trandafiri inconjurati de orhidee mokara roz aprins. Alaturi de acestea am pus crengute de delicate de eucalipt si brad.

 

 

Cos cadou de Sfantul Nicolae Celebrate More

Impresionant si foarte elegant, Celebrate More este cu siguranta un cadou potrivit atunci cand doresti sa oferi si altceva in afara de flori. Tocma de aceea, in cosulet am asezat randafiri albi, frezii, lalele si ranunculus. Alaturi de aceste bijuterii naturale, in cadoul Celebrate More destinatara va gasi o sticla de sampanie Moet care poate fi insotita de un tort savuros. In acest caz, asa cum spuneam, comanda trebuie plasata cu 48 de ore inainte de livrare.

 

 

Buchet de flori pentru Sfantul Nicolae Classic Beauty

Asa cum ii arata denumirea, Classic Beauty este un buchet de inspiratie clasica insa interpretat intr-o maniera contemporana. Indiscutabil, vedetele acestui buchet sunt cei 11 trandafiri albi. Acestia sunt insotiti de hortensie verde precum si de accesorii decorative.