Florile potrivite doamnelor nascute in zodia Taur

In aceste zile, sarbatorim acele femei speciale din vietile noastre nascute sub semnul Taurului. Desi sunt zodie de pamant, aceste doamne sunt caracterizate de un soi aparte de romantism. De asemenea, au prezente foarte elegante si, in mod surprinzator, picioarele bine infipte in pamant. Se intampla extrem de rar sa le prinzi visand cu ochii deschisi insa in astfel de momente, cel mai probabil se gandesc la acel domn care a reusit sa le fure inimile.

Dincolo de romantism si eleganta, o alta trasatura importanta pentru femeile Taur este fidelitatea. Se daruiesc trup si suflet celui pe care il iubesc drept pentru care e aproape imposibil sa li se strecoare altcineva in ganduri. De asemenea, e important de subliniat faptul ca aceste doamne, la randul lor, asteapta fidelitate completa si nu accepta jumatati de masura.

Tauroaicele au un simt estetic aparte si stiu cum sa aprecieze lucrurile fine din viata. Tocmai de aceea, ele se numara printre acele femei care vor aprecia cu adevarat un buchet de flori personalizat, conceput cu gandul la personalitatea si preferintele fiecareia dintre ele. Pentru un astfel de cadou, cu siguranta putem porni de la trei dintre florile care aduc noroc acestei zodii: clasicul trandafir, lavanda si liliacul. Cu gandul la ele, am realizat astazi o selectie speciala de cadouri florale, ideale pentru femeile Taur.

Aranjament floral cu lavanda Feather Touch

Delicat si feminin, acest aranjament este o simfonie florala alcatuita din note de lavanda, trandafiri rosii, orhidee si ornithogalum. De asemenea, suportul din lemn ii ofera o delicata nota rustica, de parca florile au fost proaspat culese din gradina.

Aranjamentul este disponibil aici.

 

Buchet cu liliac Happiness is lilac

In plina primavara, de pe lista de cadouri pentru o femeie Taur nu putea lipsi un buchet spectaculos cu liliac. Alaturi de crengutele inmiresmate, am asezat frezii proaspete, zambile, narcise, lalele si ornithogalum.  

Buchetul este disponibil aici.

 

Aranjament floral cu lilac Frunza verde de albastru

Acest cadou este potrivit pentru o doamna Taur care are mereu spiritul tanar. In aparenta dezordine vegetala am asezat cu grija liliacul, acompaniat in tonuri inmiresmate de zambile, miniroze, lalele si ornithogalum.

Aranjamentul este disponibil aici

 

Buchete cu 101 trandafiri

Daca vrei sa iti declari dragostea intr-o maniera de neuitat, cu siguranta cel mai bun mod de a o face este cu ajutorul unui buchet impresionant alcatuit din 101 trandafiri. Din colectia noastra am ales buchetele de un rosu aprins si de un galben solar insa daca ne dai un telefon, putem ticlui impreuna un buchet in culorile ei preferate.

Buchetul rosu Dragoste sincera este disponibil aici iar buchetul galben Pure Sun este disponibil aici.