NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Buchete si aranjamente de flori pentru Florii

Anul acesta, dupa ritul ortodox, Floriile sunt sarbatorite in ultima duminica a lunii aprilie. Din punct de vedere calendaristic, aceasta perioada este bogata in flori si pamantul se imbraca in mii de culori vii pictate in petalele florilor. Oferta de flori pentru aceasta sarbatoare e bogata si tentanta, un motiv in plus pentru a oferi doamnelor care isi serbeaza onomastica in aceasta zi speciala. In total, aproximativ 1 500 000 de persoane isi sarbatoresc ziua numelui de Florii si mai bine de jumatate din acest numar este reprezentat de doamne. Cele mai multe dintre ele poarta numele de Viorica, respectiv aproximativ 150 000, urmate in top de Florentina, Florica, Floarea si Florina. In aceasta zi se sarbatoresc si doamnele cu nume ca Anemona,Azalea, Brandusa, Camelia, Calina, Crina, Dalia, Garofita, Gherghina, Hortensia, Iasmina, Iris, Lacramioara, Liliana, Lila, Margareta, Narcisa, Romanita, Roza, Rosalia, Vanda, Veronica si Violeta.

Putine doamne stiu ca si numele Iolanda isi are originea tot in lumea florilor. Numele a patruns la noi in tara din Franta, acolo unde numeroase femei au purtat numele acesta inclusiv Violant sau Yolante, drept pentru care etimologii cred ca numele Iolanda provine de fapt de la violantis, viola adica viola.

Erica este un alt nume care poate fi sarbatorit de Florii. Numele provine de la o planta pitica, numita Ericoideae care insumeaza peste 860 de specii.

 

Aranjament pentru Florii Hoplessly Devoted

Un astfel de aranjament floral este cadoul ideal pentru o colega sau pentru o prietena care isi sarbatoreste ziua de nume in aceasta duminica speciala. La fel de bine poate fi oferit unei doamne din familie, asa cum ar fi mama, sora si bunica. Hoplessly devoted este un cadou floral cu o aura de eleganta pretioasa, fara sa fie sobra. Aranjamentul este format din hortensie, trandafiri, orhidee cymbidium, frezii si zambile.

 

Buchet de lalele pentru Florii Good News Today

Nu putini sunt cei care evita sa mai cumpere ziare din cauza vestilor si evenimentelor nefericite atat de des prezentate de acestea insa Baiatul cu Flori vine intotdeauna doar cu vesti bune. Tocmai de aceea, am ales cele mai frumoase nuante de roz si mov pe care le-am pus impreuna intr-un buchetat invelit intr-o hartie care imita ziarul insa care nu va lasa decat zambete dupa ce va trece pragul destinatarei.

 

 

Aranjament cu orhidee pentru Florii Exotic Love

Destinatara acestui aranjament este o persoana eleganta si plina de energie. Elementele acestui cadou floral imbina cupele rafinate de cymbidium cu prospetimea lalelelor. Pentru a completa aranjamentul si pentru a aduce un element de legatura intre rosul lalelelor si albul orhideelor, am adaugat ornithogalum intr-o nuanta solara de portocaliu.

 

Aranjament cu zambile pentru Florii Fancy a cuppa

Un astfel de cadou simpatic este cu atat mai potrivit daca este daruit unei persoane dragi la care mergeti in vizita cu aceasta ocazie. Aranjamentul Fancy a Cuppa este alcatuit in linii simple insa cu siguranta impresioneaza prin alaturarea inedite de nuante. Langa trandafirii roz pal am adaugat vand in tonuri caracteristice de mov si o zamblia parfumata. Conceptul floral este completat de lujerii de liatris alesi in tonuri apropiate de vanda.

 

Aranjament cu trandafiri pentru Florii Turn the Page

Cea din urma sugestie a Baiatului cu Flori pentru florii este o superba creatie florala in care sunt imbinate tonurile calde cu cele reci. Turn the page este conceput din lalele si trandafiri roz, precum si din o singura orhidee vanda si o singura zambila.

 

 

 

Copyright foto prima pagina - elvirchik abdrahmanova / shutterstock