NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori pentru onomastica de Petru si Pavel

Se spune ca Petru si Pavel au fost alesi de catre Iisus Hristos pentru niste misiuni speciale.

Sfantul Apostol Petru provine din orasul Betsadia, astazi cunoscut sub numele El Aradsch din Siria. El devine ucenic al Mantuitorului in urma unei partide de pescuit, dupa care decide sa renunte la toate averile materiale si sa-l urmeze pe Iisus, devenind “pescar de oameni”.

Sfantul Apostol Pavel nu l-a cunoscut pe Hristos cat timp acesta a luat forma pamanteana, in schimb a fost martor la martirizarea Sfantului Stefan, lucru care l-a facut sa devina unul dintre cei mai aprigi aparatori ai credintei in Dumnezeu.

Sfintii Apostoli Petru si Pavel sunt praznuiti de catre Biserica Ortodoxa pe data de 29 iunie a fiecarui an.

Astfel, pregateste-te sa oferi celor care-si serbeaza onomastica, lui Petru sau Petrutei, lui Pavel sau Paulei, buchete de flori care sa starneasca emotie. Ii poti surprinde pe aniversati prin spectaculozitatea buchetului de flori pe care il alegi sau prin simplitatea lui compensata de mesajul puternic pe care il transmite.

Fie ca optezi pentru aranjamente florale ori pentru un buchet de flori, am pregatite cele mai creative si inedite combinatii de flori. Le gasesti pe toate aici, la Baiatul cu flori.