NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori pentru prima zi de scoala

Daca ai un prichindel care va trece in acest an de portile scolii sau, de ce nu, o sotie, mama sau iubita care isi fac o cariera la catedra, atunci cu siguranta prima zi de scoala este un prilej minunat pentru a-i darui un buchet de flori in culorile specifice ale acestui anotimp.

 

1. Aranjament de flori pentru prima zi de scoala Sweet November


Datorita dimensiunilor destul de reduse si, desigur, elegantei acestui aranjament, Sweet November este cadoul floral perfect pentru prima zi de scoala. Poate fi transportat usor chiar si de prichindel si, in plus, pastrat pe catedra, va infrumuseta intreaga clasa. Aranajmanetul este inspirat din culorile imbracate de paduri atunci cand vine toamna, insa a primit o reinterpretare moderna si chiar exotica.

 

2. Aranjament de flori pentru prima zi de scoala Autumn Dream

Cu siguranta un astfel de aranjament modern va lasa o impresie placuta tuturor, indiferent ca e vorba de o relatie personala sau de una personala. Prin urmare, a doua recomandare de flori pentru prima zi de scoala este o combinatie sofisticata si exotica de culori de toamna transpuse prin eleganta florilor din care este conceput.

 

3. Aranjament de flori pentru prima zi de scoala I still hope

Aranjamentul de flori absolut spectaculos are un secret: este conceput cu gandul la acea persoana speciala din vietile oricarui barbat, respectiv iubita sau sotie. Prin urmare, daca doamna inimii isi va primii elevii in clasa pe 15 septembrie sau, de ce nu, se pregateste de inceperea anului universitar, atunci cu siguranta va face acest lucru cu zambetul pe buze, inclusiv datorita acestui aranjament floral. I still hope impleteste elemente clasice cu flori exotice, intr-un aranjament rafinat, elegant si chiar senzual.

 


4. Buchet de flori pentru prima zi de scoala Pumpkin Spice


Acest buchet de flori ideal pentru prima zi de scoala capteaza perfect spiritul toamnei. Culorile in care a fost conceput, respectiv galben, rosu, portocaliu sunt simboluri evidente ale acestui anotimp atat de bogat. Mai mult de atat, in buchetul Pumpkin Spice se regasesc frunze ingalbenite si alte mici accesorii care simbolizeaza perfect sosirea toamnei.

 

5. Buchet de flori pentru prima zi de scoala For the Lady

Conceput prin contrastul a doua tonalitati diferite, buchetul For the Lady simbolizeaza zilele dintre anotimpuri. Pe de-o parte, verdele crud al florilor de santini duc cu gandul la zilele insorite de vara. Pe de cealalta parte, florile de craspedia si crizantemele amintesc de ultimele raze ale soarelui trecand printre frunzele de toamna.