NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

La multi ani, Maria! - Flori spectaculoase pentru onomastica

Sfanta Maria Mare, sarbatoare numita si Adormirea Maicii Domnului, Este sarbatorita de Biserica Ortodoxa in fiecare an pe 15 august. O buna parte dintre cei care poarta numele Sfintei fecioare aleg sa isi serbeze ziua numelui pe 15 august iar altii prefera sa celebreze acest lucru pe 8 septembrie, de Sfanta Maria Mica. Maria este unul dintre cele mai populare nume de femei in Romania si il poarta aproximativ 1 400 00 de doamne.

De asemenea, in aceste zile speciale le sarbatorim si pe acele femei speciale care se numesc Mariana (270 000 de persoane) si Marinela (51 000 de doamne au primit acest nume). Alaturi de ele sunt sarbatorite in aceasta zi speciala doamnele botezate cu numele ca Mari, Meri, Marioara, Mariuta, Marita, Mara, Mariana, Marilena, Marina, Marinela, Marusia, Mariuca, Maricica, Mia si chiar Mioara.

Dintre toate aceste femei pretuite, numai una-i Maria care ti-a furat inima, una-i Maria care ti-a dat nastere si una-i cea care iti poarta numele. Surprinde-ti, deci, acea Marie care iti infrumuseteaza viata cu un buchet sau aranjament floral inspirat de ea!  

Aranjamente florale si buchete de flori pentru onomastica

 Aranjament floral Blue Velvet

Spectaculos si modern, Blue Velvet este potrivit unei Marii tinere, pline de viata. Acesta este alcatuit din hortensie si veronica, alaturi de care am asezat spectaculoasele orhidee vanda, gentiane si lalele albe. In completarea lor, am pus in cutia eleganta 5 fire de trandafiri albi.

Aranjamentul este disponibil aici.  

 

Aranjament floral Did you write the book of love

Un astfel de cadou este potrivit pentru o Marie draga, speciala, careia, alaturi de clasica urare de la multi ani, vrei sa ii multumesti pentru toate lucrurile frumoase pe care le face pentru tine. In aceasta cutie am asternut muschi proaspat in care am asezat cu grija kalanchoe, o planta surprinzator de rezistenta, alaturi de zambile, irisi, frezii si lalele.

Aranjamentul este disponibil aici.  

 

Buchet Color me nice

Un astfel de buchet va fi, cu siguranta, cadoul care o va surprinde cel mai tare! Acesta este alcatuit din 11 cupe orhidee vanda intr-o culoare indrazneata, insotite de verdeata decorativa. Stilul sau simplu dar plin de eleganta va lasa o impresie de neuitat intr-o zi speciala in care ea va primi atat de multe cadouri!

Buchetul este disponibil aici.  

 

Buchet de flori exotice Orange Flare

Spectaculos si inedit, Orange Flare este genul de buchet pe care il primesti si nu il mai uiti (desigur, nici pe cel care il ofera)! Acesta este alcatuit din fire de strelitzia, floare denumita si Pasarea Paradisului. Acestea sunt insotite de ornithogalum portocaliu si o protea spectaculoasa.

Buchetul este disponibil aici.  

 

Aranjament My hope

Declara-ti sentimentele de apreciere si urarile de fericire cu ajutorul unui aranjament proaspat si delicat. In mainile Mariei tale dragi poate ajunge un aranjament floral alcatuiti din trandafiri albi si frezii galbene, parfumate, alaturi de care am asezat o cupa de orhidee vanda, fire de astilbe si detalii lemnoase decorative.

Aranjamentul este disponibil aici.