NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

La multi ani, Andreea: Flori pentru Sfantul Andrei

Sfantul Apostol Andrei a fost primul chemat dintre Apostoli. Dupa coborarea Duhului Sfant, el a propavaduit  in Bitinia si in jurul Marii Negre. Sfantul are o insemnatate aparte pentru romani pentru ca se crede despre el ca a fost primul care a adus crestinismul pe teritoriul tarii noastre, prin Dobrogea. Numele acestuia este de origine greaca si se traduce prin “barbatie”. Este considerat sfantul protector al lupilor si se spune ca cei care primesc numele Sfantului Andrei sunt daruiti cu o intuitie foarte bine dezvoltata. In Romania, aproape 280 000 de doamne poarta numele Andreea. De asemenea, in aceasta zi isi sarbatoresc onomastica Andra (24.329), Andrea (20.552), Andreia (6.996), Andruta si Andrusa (350). Astfel, aproape 300 000 de romance sunt sarbatorite cu ocazia Sfantului Andrei. Prin urmare, ca ajutor de nadejde pentru domni, echipa Baiatului cu Flori a pregatit o selectie impresionanta de aranjamente si buchete de flori pentru Sfantul Andrei si doamnele protejate de numele sau.

 

Aranjament de flori pentru Andreea The Other Garden

Spune-i La multi ani Andreei speciale din viata ta cu ajutorul acestui aranjament spectaculos! The Other Garden este o asociere curajoasa de culori, eleganta si cu siguranta rafinata. Pentru acest cadou, am ales cei mai proaspeti trandafiri rosii pe care i-am alaturat rezistentelor cupe de orhidee vanda mov. Pentru a scoate in evidenta aceste culori, am asezat alaturi de trandafiri si orhidee bumbacul alb, o planta suculenta si accesorii uscate.

 

 

Aranjament de flori pentru Andreea Extremele se atrag

Pentru acest aranjament am ales doua culori care se completeaza si se scot in evidenta una pe cealalta. Primul lucru pe care il va remarca destinatara acestui cadou elegant va fi delicatetea cromatica a trandafirilor. Alaturi de acestia, am asezat orhidee vanda mov si o inedita hortensie verde.

 

 

Aranjament de flori pentru Andreea Book of Sun

Adu-i soarele la picioare de ziua ei de nume cu ajutorul acestui aranjament! In Book of Sun am prins bogatia cromatica a unui apus de soare care atinge o gradina plina de prospetime. In centrul acestuia se afla trandafirii rosii pe care i-am pus in evidenta cu doi bulgari generosi de hortensie alba si verde, plasati de-o parte si de cealalta a diagonalei principale. De asemenea, am asezat in aranjament orhidee mokara galbena, bobite pastelate de hyppericum si lujeri inalti de liatris.

 

 

Aranjament de flori pentru Andreea Innocent Heart

Fie ca doresti sa feliciti o persoana draga din viata ta sau o colega de birou cu ocazia onomasticii, cu siguranta nu vei gresi cu aceasta alegere. Innocent Heart este un aranjament delicat si plin de culoare. In vasul elegant am aseza trandafiri roz si lila, minirosa rosie, lisianthus lila si hortensie pastelata. Pentru o nota in plus de prospetime, am ales accesorii vegetale ca iedera si buclele verzi de aspidistra.

 

 

Buchet de flori pentru Andreea Floral Fuzz

Plin de culoare si de viata, Floral Fuzz este cadoul potrivit pentru o Andreea cu gusturi exotice sau originale. In mijlocul acestui cadou troneaza trei fire de protea, regina printre florile exotice. Acestea sunt inconjurate de  bouvardia roz, santini verde,  hypericum pastelat si skimmia grena.