NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Flori superbe si mesajul pe care il transmit

Flori superbe ar putea fi o exprimare pleonastica, dar nu e. Sigur, toate florile sunt superbe, dar recunoaste ca nicio floare nu se compara cu cea pe care ti-o ofera persoana iubita. Prin urmare, intr-un clasament de flori superbe, primul loc il ocupa cele oferite din dragoste si care transmit un mesaj. Baiatul cu Flori iti vinde niste ponturi de flori superbe insotite de mesajul potrivit:

 

1. Eu te-am iubit primul

Aminteste-i ca te-ai indragostit de ea cum ai vazut-o, ca este primavara vietii tale si ofera-i un aranjament floral cu flori superbe, delicate, proaspete: orhidee, cymbidium, trandafiri, lalele, zambile. Eu l-am numit "I loved you first".

 

 

2. Pentru iubita mea blonda

Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decat sa fie comparata cu o floare superba de catre iubitul ei? Ofera-i un aranjament floral din trandafiri galbeni, newton galben, cymbidium galben, lalele galbene si musetel. Apoi, spune-i ca seamana cu ea: diafane, delicate, rupte din soare.

 

 

3. Pentru iubita mea exotica

Frumusetea femeii exotice pe care o iubesti isi poate gasi corespondentul intr-un buchet de flori superbe, exotice si ele. Iti propun o combinatie de protea, orhidee, cymbidium, lalele albe, ornithogalum si orhidee mokara. Poate nu-ti suna cunoscut aceste denumiri, dar priveste cum arata buchetul: unic ca ea.

 

4. Ti-am pus inima mea pe tava

Acesta este mesajul de iubire pe care il transmite buchetul de hortensie alba, orhidee vanda, dendrobium, frezii si minirosa. Aceste flori superbe n-au cum sa nu impresioneze un suflet de femeie indragostita.

 

 

5. Jur ca nu mai fac!

In orice relatie se intampla sa gresim. Important este sa ne dam seama de greseala si sa n-o repetam. Am creat buchetul de flori superbe care sa ii transmita persoanei iubite ca a doua oara nu vei mai gresi. "Jur ca nu mai fac!" este mesajul pe care il spune acest buchet de cybidium, trandafiri, minirosa si lalele.