Exprima-ti sentimentele cu ajutorul florilor!

Florile vorbesc un limabaj universal si pot transmite o larga gama de stari sufletesti. Iubirea, afectiunea, dorinta, bucuria sunt doar cateva dintre sentimentele care pot fi exprimate cu ajutorul florilor. De aceea, Baiatul cu Flori pune la dispozitia clientilor sai colectii vaste de aranjamente si buchete de flori potrivite pentru toate ocaziile si care pot valora uneori mai mult decat 1000 de cuvinte. Fie ca sunt alese in functie de eveniment, de starea de spirit sau doar pentru ca incepe o noua saptamana, florile oferite de Baiatul cu Flori vor fi cei mai sinceri mesageri ai emotiilor.

 

Flori care spun “Te iubesc”

Cele mai comune flori care transmit acest sentiment sunt, bineinteles, trandafirii rosii. Desi nimeni nu le poate nega eleganta, iubirea poate fi transmisa inclusiv cu ajutorul altor flori prinse in buchete si aranjamente speciale, originale si care ar putea fi pe placul iubitei sau sotiei mai mult decat clasicii trandafiri rosii.

Aranjament floral Aranjament floral Hopelessly Devoted

Delicat si foarte romantic, aranjamentul pastelat va fi o evidenta declaratie de dragoste subliniata nu doar de prezenta trandafirilor peach ci si de dimensiunile generoase ale aranjamentului. Intre noi fie vorba, un astfel de aranjament ca Hopelessly Devoted poate fi mai ieftin decat un buchet de trandafiri rosii. Aranjamentul recomandat de Baiat este format, asa cum spuneam, din trandafirii pastelati, hortensie, orhidee cymbidium, frezii si zambile.

 

Buchet de flori Tender Surrender

Arata-i ca o iubeste cu un buchet de flori cum altul nu a mai fost! In Tender Surrender, Baiatul a chemat la apel mesageri ai iubirii in toate culorile acesteia, de la albul pur pana la rosul aprins al dorintei. Buchetul este format din lalele, trandafiri, amaryllis, hortensie, frezii si verdeata decorativa.

 

Flori care spun “Iarta-ma”

O greseala recunoscuta este pe jumatate iertata si daca te stii cu musca pe caciula, atunci cu siguranta scuzele tale vor fi mult mai bine primite iar intentiile mai clare atunci cand sunt oferite alaturi de un buchet sau un aranjament de flori.

Aranjament Jur ca nu mai fac!

Prezinta-ti scuzele si promite solemn ca nu o mai superi cu ajutorul acestui aranjament elegant si cu totul aparte. Jur ca nu mai fac are ca piese centrale doua cupe mari de orhidee cymbidium roz insotite de 3 trandafiri albi. In completarea acestora am adaugat lalalele roz si inedita floare de bumbac, toate asezate cu grija intr-o cutie simpatica.

Buchet de flori Sweet Pink

Un astfel de buchet are un incontestabil aer de inocenta dulce iar acest lucru ar putea functiona in favorea ta in asemenea maniera incat sa iti sublinieze dorinta sincera de a fi iertat. Buchetul generos este format din 7 fire de hortensie roz insotite de iedera decorativa.

 

Flori pentru prima intalnire

Alegerea florilor pentru prima intalnire poate fi o chestiune delicata. Pe de-o parte, trandafirii rosii ar putea fi priviti usor ostentativ iar un aranjament de flori prea mare poate fi privit ca o exagerare. Tocmai de aceea, florile pentru prima intalnire trebuie sa aiba dimensiuni mai mici fara ca ansamblul floral ales sa para saracacios.

Aranjament floral Mauve Serenity

Cu siguranta elegant si original, Mauve Serenity va fi mai mult decat o surpriza placuta fara sa fie ostentativa si care, in acelasi timp, va fi considerat un semn de eleganta. Acesta este alcatuit din trandafiri cool water si orhidee cymbidium si mokara, insotite de brunia si eucalypt.

 

Aranjament floral Love in a Box

Love in Box este cadoul ideal pentru prima intalnire pentru ca emana un aer de jovialitate si de optimism. Nu este neaparat o poveste de dragoste ci mai degraba speranta unui nou inceput. Love in a Box este alcatuit din orhidee cymbidium, liatris, leucadendron si verdeata decorativa.