NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Baiatul cu Flori iti ofera ghidul florilor online!

Oferirea unui buchet sau a unui aranjament de flori este cu siguranta cel mai elegant gest de curtoazie pe care il poate face un domn. Intentiile sunt intotdeauna onorabile in acest caz insa florile au propria lor eticheta si chiar propriul lor limbaj iar cunoasterea acestuia este cheia succesului. Desigur, criteriul estetic este cel mai important in alegerea cadoului de acest fel insa nu trebuie sa fie singurul. Culorile, soiul, uneori chiar si gradul de inflorire ale acestora pot transmite o ampla gama de sentimente si dorinte. Mai mult de atat, fiecare eveniment in parte are un corespondent in lumea bijuteriilor vegetale. Tocmai de aceea, Baiatul cu Flori ofera astazi domnilor aflati in cautare de flori online micul ghid pentru buchetul perfect!

 

Flori online pentru aniversarea casatoriei

Cu siguranta cea mai importanta femeie din viata domnilor casatoriti este sotia si fiecare an trait impreuna trebuie sarbatorit intr-o maniera unica. Este estential de stiut faptul ca pentru fiecare aniversare majora exista cate o floare simbolica.

Floarea specifica primilor 5 ani de casnicie este margareta.

 

La aniversarea a 10 ani de la casatorie se ofera in mod traditional un buchet cu narcise galbene.

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchet de flori Summer Sun

 

 

Primii 15 ani de trai impreuna sunt sarbatoriti prin oferirea clasicului si elegantului buchet de trandafri rosii.

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchet de trandafiri rosii Precious heart

 

La 20 de ani de la nunta se ofera in mod tradinal buchete si aranjamente cu aster, denumite popular si stelute de toamna.

 

Sfertul de secol trait impreuna este prilejul perfect pentru a oferi sotiei un buchet de iris.

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchet de flori Sweetest Downfall

 

 

Atunci cand cuplul sarbatoreste cel de-al treizecilea an de casnicie, florile oferite in mod tranditonal sunt crinii.

Sugestia Baiatului cu Flori: Aranjament de flori Gradina de Toamna

 

 

 

Flori online pentru iubita

Atunci cand vine vorba despre flori pentru iubita, cei mai multi domni cad in ispita usoara a trandafirilor rosii. Cu siguranta astfel de flori sunt elegante si pretioase insa exista numeroase alternative mai potrivite pentru ziua de nastere a iubitei sau pentru onomastica.

Daca relatia se afla la inceput atunci trandafirii nu sunt deloc recomandati. Primele intalniri pot fi insotite de buchete de orhidee care simbolizeaza pasiunea si eleganta feminina, precum si de lalele.

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchet de orhidee Into the Light

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchet Lalele, lalele

 

 

 

Flori online pentru mama

Ziua de nastere a mamei este in mod cert un prilej de sarbatoare si de fericire in viata oricarui barbat. Florile pentru aceasta doamna atat de speciala trebuie sa transmita sentimente de dragoste, de fericire si de multumire, drept pentru care trebuie alese cu sporita atentie. Eticheta spune ca acestea trebuie sa fie albe, roz, rosii sau in culori solare iar balanta inclina in general catre lalele, trandafiri si gerbera.

 

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchet de trandafiri Pink Ivy

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchet de lalele Pure as snow

Sugestia Baiatului cu Flori: Buchet de Gerbera Drop of Nature