Mesaje de Valentine’s Day pentru ea

Cele mai simple si mai elegante cadouri de Valentine’s Day raman buchetele si aranjamentele de flori. Pentru a desavarsi un astfel de gest romantic, printre florile daruite persoanei iubite trebuie neaparat sa se ascunda un ravas care sa ii marturiseasca acesteia sentimentele domnului care face un astfel de gest. Acesta poate fi o scurta scrisoare de dragoste, poate un citat celebru despre iubire sau o poezie sensibila. Prin urmare, iata care sunt cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day pe care le poti trimite persoanei iubite si ce cadouri florale sunt potrivite pentru fiecare dintre acestea.

 

Primeste-aceasta floare-n dar,
Un galben trandafir in floare
Ca luna plina-n codrul rar
Cand seara-n liniste rasare.

E semnul dragostei ce-o port
Fiintei tale totdeauna[...] – Mihai Beniuc

Cu siguranta un astfel de mesaj trebuie insotit de un trandafir galben care, in ciuda tuturor miturilor, nu simbolizeaza gelozia, ci pasiunea si sinceritatea sentimentelor. Sugestia Baiatului cu Flori este buchetul de trandafiri pentru Valentine’s Day Devotion, format din 9 trandafiri galbeni.

 

In armonia de culori
Ce trupul tau il invesmanta,
Poetii-nchipuirii canta
Un gratios balet de flori.

Vesmantul tau multicolor
Cu inima ti-l potrivesti;
Nebuna, tu ma-nnebunesti,
Si te urasc, cum te ador! – Charles Baudelaire

Un mesaj de acest gen este o declaratie de dragoste starnita de o doamna cu spirit tanar si rebel, plina de pasiune si cu un caracter puternic. Un buchet de trandafir rosii este potrivit cu siguranta oricarei femei insa pentru o astfel de persoana care imprastie in jur agitatie vioaie, cel mai potrivit cadou de Valentine’s Day este un buchet colorat de flori. Wayward love este recomandarea Baiatului pentru a surprinde in mod placut persoana iubita. Aranjamentul este plin de culoare si contine hortensie, trandafiri, frezii, anemone, zambile si minirose.

Dragostea e ca o hoata mica insa tu mi-ar rapit inima cu totul, o tii prizoniera si daca vrei sa bata in continuare, pazeste-o cu palma ta calda, cu zambetul strengar si ochii luminosi.

O doamna care naste astfel de sentimente romantice si delicate trebuie sa fie o persoana cu totul speciala, caracterizata de o noblete sufleteasca aparte si, cel mai probabil, de candoare si si sinceritate. Penoy Dream este buchetul de flori care reprezinta perfect o astfel de persoana.Bujorii roz insotesc florile de hortensie, lalelele si freziile, alaturi de anemonele albe si astilbe delicate ca puful de papadie.

 

Nu m-am nascut poet, n-am nici dar de prozator insa cu siguranta daca as stapani toate cuvintele din lume, in limbi moarte sau moderne, tot nu as reusi sa astern pe hartie toata iubirea mea, prinsa in literele alfabetului. Asa ca prefer sa las florile sa vorbeasca pentru mine.

Pasionala si sigura pe ea, doamna catre care se vor indrepta aceste cuvinte si-a lasat amprenta pentru totdeauna in viata celui care ii ofera flori si ii trimite un astfel de mesaj de Ziua Indragostitilor. Tocmai de aceea, cadoul catre ea cu ocazia acestei zile trebuie sa fie unul cu totul special. Strawberry Fields Forever este aranjamentul ideal care sa poarte acest mesaj catre iubita si contine amaryllis, orhidee mokara, orhidee cymbidium, astilbe si, desigur, trandafiri.