NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Buchete si aranjamente de flori pentru Sfanta Maria Mica

Sarbatoarea nasterii Fecioarei Maria este denumita popular Sfanta Maria Mica si in mod traditional, acesta este momentul potrivit pentru a ura La multi ani doamnelor care poarta numele Maria sau derivate ale acestuia. Parintii Fecioarei Maria, Ioachim si Ana au ajuns la varste inaintate fara sa aiba copii, motiv pentru care erau marginalizati. Se credea ca cei care nu au copii au gresit cumva inaintea lui Dumnezeu si sunt pedepsiti de El. Se spune chiar ca dupa 50 de ani de casnicie, preotul a refuzat ofranda lor la templu si astfel i-a intristat pe cei doi. Fiecare dintre ei s-a izolat in post si rugaciune pana cand Arhaneghelul Gravriil ii vesteste ca vor avea parte de copilul mult dorit care va fi ales de Dumnezeu si astfel Ioachim si Ana au adus-o pe lume pe Fecioara Maria. Mai bine de 2 milioane de romani isi serbeaza onomastica de Sfanta Maria dintre care 1 800 000 sunt doamne care poarta numele Maria, Mariana sau Marinela. Printre sarbatorite se numara si Mari, Marioara, Mariuta, Marita, Mara, Marilena, Marina, Mariuca, Mia, Mioara si alte derivate ale numelui Maria. Asadar, Baiatul cu Flori ureaza la multi ani doamnelor care isi sarbatoresc onomastic ape 8 septembrie iar domnilor le ofera o selectie de buchete si aranjamente de flori pentru Sfanta Maria Mica!

 

Buchet de flori pentru Sfanta Maria Cuib de dragoste

 

Un astfel de buchet elegant poate fi daruit atat unei persoane dragi din familie cat si unei colege de birou. Cuib de dragoste este un cadou rafinat alcatuit din 3 cupe de orhidee vanda alaturi de care am adaugat 17 fire de lalele roz si albe, alaturi de o generoasa hortensie roz si 7 fire de frezii parfumate mov.

Aranjament de flori pentru Sfanta Maria Fresh & Green

Curajos si rafinat, un astfel de cadou va impresiona cu siguranta pana si cea mai pretentioasa Marie. Fresh & Green este un aranjament generos in care predomina florile exotice. Piesa centrala este o floare de protea insotita de orhideele cymbidium. Alaturi de ele am pus stropi de primavara reprezentati de lalelele si freziile albe.

 

Aranjament de flori pentru Sfanta Maria Amalthea

Varietatea cromatica a acestui aranjament precum si diversitatea florilor il recomanda pentru a felicita cu ocazia onomasticii orice Marie, fie ea din familie, o prietena buna sau chiar iubita. Amalthea este unul dintre aranjamentele vedeta ale Baiatului cu Flori si este alcatuit din anthurium si orhidee Phalaenopsis, frezii portocalii si orithogalum, zambile, hyppericum si un inedit ananas ascuns printre firele de flori.

 

Aranjament de flori pentru Sfanta Maria Ciob de curcubeu

In prag de toamana, daruieste unei persoana dragi un strop din sclipirea colorata a primaverii. Aranjamentul Ciob de curcubeu este o explozie de culori alcatuita din frezii parfumate, Ornithogalum, lisianthus, trandafiri si minirosa, precum si anemone mov insotite de brunia argintie si trachelium mov.

 

Aranjament de flori pentru Sfanta Maria Soare exotic

Insenineaza zilele de toaman care vor urma dupa Sfanta Maria cu amintirea placuta lasata de un aranjament floral in nuante solare. Soare exotic este alcatuit din orhidee cymbidium, protea, frezii si hortensie alba.