NOU! Va asteptam si la floraria noastra. Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Simbolul dragostei: Buchete de trandafiri pentru Valentine’s Day

Trandafirul este asociat din antichitate cu iubirea iar acest lucru trebuie pus, cel mai probabil, pe seama vechilor greci. In mitologia elena, aceasta floare era podoaba favorita a Afroditei, zeita dragostei, si se crede ca o prefera oricarei nestemate. Tot legendele grecesti spun ca, in ciuda faptului ca Zeus a casatorit-o cu Hefaistos, Afrodita s-a indragostit nebuneste de un muritor.  Intr-o zi, zeita s-a aplecat sa isi imbratiseze fiul, pe micul Eros. Din tolba lui, o sageata i-a zgariat sanul mamei si i-a strecurat in suflet dragostea pentru Adonis. Din iubire pentru el, Afrodita si-a lepadat straiele scumpe si bijuteriile grele. Ea a imbracat hainele lejere ale muritoarelor si isi ascundea in par si in san flori de trandafiri apoi se avanta din inaltul cerului pana in mijlocul padurii, langa barbatul pe care il iubea.

Ares ar fi vrut-o de soata pe zeita dragostei insa ea nu mai avea ochi decat pentru frumosul muritor. Gelos, zeul razboiului a scos in calea tanarului vanator un mistret fioros care l-a rapus pe Adonis. Coplesita de durere, Afrodita s-a aruncat de pe Olimp ca sa il salveze. In goana ei nebuna, spinii din iarba i-au intepat talpile iar din sangele scurs au rasarit trandafirii, primii trandafiri inmiresmati si rosii ai lumii. Desi legenda celor doi indragostiti s-a pierdut pe cararile timpului, asocierea dintre trandafiri si dragoste dainuie pana astazi. Prin urmare, de Valentine’s Day, un buchet de trandafiri rosii poate fi cadoul ideal.

 

Trandafiri pentru Ziua Indragostitilor

 

Buchet de trandafiri Jur pe rosu

Prima sugestie a Baiatului este un buchet generos, clasic, potrivit unei doamne foarte elegante. Declara-ti dragostea cu ajutorul celor 35 de trandafiri rosii ca focul, pusi discret in evidenta cu ajutorul contrastului cromatic obtinut prin alaturarea unor accesorii vegetale verzi.

Buchetul este disponibil aici.

 

Buchet de trandafiri Pure Sun

Cea de-a doua sugestie este un impresionant buchet alcatuit din 101 trandafiri intr-o nuanta vie de galben. Daca vrei sa iti iei inima in dinti si sa o ceri in casatori, Pure Sun este cadoul ideal pentru o astfel de ocazie. Mai mult de atat, Baiatul cu Flori poate fi complicele tau pana la capat. Printre petalele parfumate ale florilor putem ascunde inelul sau orice alt simbol al iubirii. Da-ne un telefon si vom “complota” impreuna pentru un moment de neuitat.

Buchetul este disponibil aici.

 

Buchet de trandafiri Dragoste Sincera

 O alta varianta, de aceasta data intr-o maniera clasica, este buchetul Dragoste Sincera. Impunator si elegant, acesta este alcatuit din 101 trandafiri rosii, proaspeti si rezistenti. Fie ca vrei sa il daruiesti pentru ca vrei sa ii oferi o surpriza de Ziua Indragostitilor, fie ca vrei sa faci marele pas, Dragoste Sincera este o declaratie unica de dragoste.

Buchetul este disponibil aici.

 

Descopera AICI toate buchetele si aranjamentele cu trandafiri oferite de Baiatul cu Flori. De asemenea, daca iti doresti un cadou personalizat, echipa Baiatului iti sta la dispozitie la numarul de telefon afisat pe site si pe pagina de Facebook.