NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Trandafirul, floarea lunii iunie

Putine sunt florile atat de indragite si de oferite ca trandafirul, considerat mesagerul iubirii. De altfel, povestea lui pe pamant e legata de Afrodita, zeita dragostei despre care se spune ca purta in cosite trandafiri albi. Asa cum veti vedea mai jos, trandafirii albi infloriti sunt simbol al frumusetii feminine desavarsite, spre deosebire de trandafirii albi imbobociti sau miniroze albe care soptesc destinatarei ca e inca prea tanara si prea inocenta pentru iubire.

Desi astazi toti trandafirii sunt asociati cu dragostea, in limbajul victorian al florilor, fiecare dintre acestia avea o semnificatie diferita, in functie de culoare, de felul in care erau oferiti si chiar de numarul acestora. Prin urmare, Baiatul cu Flori va invita astazi intr-o incursiune interesanta in lumea trandafirului si ii vom descoperi impreuna secretele. Toate acestea sunt importante de stiut in special atunci cand vrei sa oferi flori unei persoane dragi, pentru a evita orice stangacie in interpretarea mesajului transmis de mesagerii tacuti.

Ce inseamna trandafirii rosii?

Cu siguranta trandafirii rosii sunt adevaratii mesageri ai iubirii, insa ai unei iubiri patimase, pline de dorinta. Tocmai de aceea, aceste flori sunt singurele care pot fi daruite exclusiv sotiei sau iubitei.

Buchetul este disponibil aici.

Buchetul este disponibil aici

Buchetul este disponibil aici.

 

Ce semnificatie au trandafirii roz?

Trandafirii roz sunt, de asemenea, mesageri ai dragostei si, mai mult de atat, ai sinceritatii. Prin urmare, infloriti sau de abia imbobociti, trandafirii roz pot fi un cadou ideal pentru mama, pentru o prietena foarte buna sau pentru orice alta persoana draga pentru care expeditorul nutreste o dragoste sincera si calda.

Buchetul este disponibil aici

Buchetul este disponibil aici.

 

Sunt trandafirii galbeni semn de gelozie?

De multe ori, galbenul este o culoare asociata cu gelozia insa la origine, verdele este culoarea care transmite acest sentiment. In schimb, trandafirii galbeni poarta cu ei felicitari sincere, prietenie, urari de bine si gratitudine.

Aranjamentul este disponibil aici.

Buchetul este disponibil aici.

 

Trandafirul alb, simbol al frumusetii desavarsite

Dintotdeauna trandafirul alb a fost unul dintre simbolurile complicate de descifrat insa asa cum spuneam mai sus, in epoca victoriana, doamna care primea in dar trandafiri albi complet infloriti era sigura ca admiratorul sau este complet cucerit de frumusetea ei fizica. Pe de cealalta parte, de multe ori tinerele debutante, aflat la primul sezon, purtau la maini si mai ales in par boboci de trandafiri albi care aratau ca nu sunt inca pregatite pentru declaratii inflacarate de dragoste.

Buchetul este disponibil aici.

Aranjamentul este disponibil aici.