NOU! Va asteptam si la floraria Baiatul cu Flori . Adresa Băiatul cu Flori : Str. Vulcan Județul, nr. 9, Sect. 3, București

Buchete si aranjamente de flori cu liliac

Ca cele mai multe dintre legendele florilor, povestea liliacului isi are originea Grecia Antica. Pan, neobisnuitul fiu al zeului Hermes, s-a nascut cu picioare si coarne de tap, motiv pentru care prefera sa colinde salbaticia padurilor decat compania oamenilor sau a zeilor care il luau in ras. Tatal sau i-a dat in paza padurile salbatice, muntii necuceriti si muzica, ciobanii si oile lor. Cu timpul, nimfele padurii s-au obisnuit cu ciudatul zeu si dantuiau in jurul lui. Inima lui Pan s-a aprins pentru nimfa Syringa insa frumoasa padurii stia cat de nestatornice sunt promisiunile zeilor si a fugit de avansurile lui Pan. Ca sa o lase in pace, in goana ei nebuna prin paduri, Syringa si-a aruncat mainile spre cer si i-a cerut lui Zeus sa o salveze. Induiosat de lacrimile fetei si furios pe Pan, regele zeilor a schimbat trupul mladios al fetei in crengute inmiresmate de liliac. In limbajul florilor, liliacul simbolizeaza inceputul unei povesti de dragoste. Tocmai de aceea, Baiatul cu Flori iti prezinta astazi o selectie spectaculoasa de buchete si aranjamente de primavara cu liliac, ideale pentru a fi oferite la o prima intalnire.

 

Buchet cu flori de primavara I only speak the truth

In acest colorat aranjament de flori am incapsulat esenta primaverii intr-un echilibru de culori intre tonuri reci si tonuri calde. Desigur, din punct de vedere olfactiv buchetul de flori este un adevarat rasfatat. Pe langa florile de liliac, buchetul contine lalele, zambile, frezii, ornithogalum si narcise, sustinute de verdeata decorativa.

 aranjament floral cu liliac

 

Aranjament floral Sparkling Diamonds

De cele mai multe ori, florile albe vorbesc despre sentimente cat se poate de sincere. Tocmai de aceea, ele sunt cu atat mai graitoare cand sunt daruite la inceputul unei povesti de dragoste. Sparkling Diamonds este un aranjament in linii moderne asezat intr-un suport inedit. Vedeta acestui aranjament este crenguta proaspata de liliac alb, inconjurata de lalele, zambile, frezii si accesorii lemnoase decorative.

aranjament cu liliac

 

Buchet de flori Sweetest Downfall

Buchetul elegant este inspirat de una dintre cele mai sensibile cantarete de pe scena internationala, Regina Spektor. Acesta este obtinut din  iris, frezii si verdeata decorativa. Desigur, in centrul tuturor acestor flori de primavara se afla crengutele inmiresmate de liliac alb care simbolizeaza nu doar puritatea, ci si dorinta unui nou inceput.

 

 

Aranjament floral Color Symphony

Cu siguranta orice doamna va fi placut impresionata sa primeasca la birou sau acasa un aranjament de flori atat de bogat, de vesel si, in acelasi timp, romantic. Color Symphony, asa cum ii arata si denumirea, vibreaza in culorile primaverii. Pe langa crengutele de liliac, in acest aranjament am asezat lalele, orhidee vanda, zambile, frezii si kalanchoe, o specie eleganta si colorata de plante suculente.

 

Aranjament Frunza verde de albastru

Acest cadou floral a fost conceput cu gandul la doamnele iubitoare de poezie. Intr-o aparenta dezordonare, am asezat lalele, ornithogalum, zambile si minirosa intr-o cutie eleganta. Pentru a completa cadoul floral, atat din punct de vedere cromatic dar si olfactiv, am asezat intre celelalte flori de primvara crengutele de liliac.